Dissabte, 20 d'abril de 2024
internet

La Terreta posa en funcionament l’Internet per radioenllaç

L'Ajuntament de Tremp ha facilitat l'arribada d'aquest servei on fins ara no hi havia una connexió de qualitat

Redacció La Terreta | 19 de juliol de 2022 a les 11:40
Dos operaris instal·lant una antena a la Terreta | Ajuntament de Tremp
A partir d’aquest mes de juliol, l’Internet per radioenllaç ja és efectiu a la zona de la Terreta. Per tal de fer possible l’arribada de la banda ampla, l’Ajuntament de Tremp ha cedit espais públics municipals a l’empresa subministradora perquè pugui instal·lar antenes que portin el senyal i oferir aquest servei a la zona

Es tracta d'un desplegament que vol resoldre una de les mancances d'aquesta part del municipi, on fins ara no es podia gaudir d'una connexió a Internet de qualitat. Aquestes actuacions han de permetre fer un salt endavant i ajudar a poder mantenir unes bones comunicacions i generar igualtat d’oportunitats a tot el municipi trempolí.

En zones com la Terreta, on és molt complicat o bé impossible fer-hi arribar el cablejat de la xarxa de fibra òptica a causa de la dispersió dels nuclis de població i la baixa densitat, el servei d’internet per radioenllaç permet disposar de connexió d’alta velocitat de forma immediata i a tots els nuclis de població de la zona. Ara, els usuaris de la Terreta que ho desitgin ja poden donar-se d’alta al servei amb l’operadora WICAT.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació