Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Pep Guardiola i Carles Puyol visiten el «Pep Summer Camp» de Rialp

El campus de futbol de Pep Guardiola ha iniciat aquest diumenge el seu segon torn, que s'allargarà fins al dia 9 de juliol

Redacció Rialp | 4 de juliol de 2022 a les 11:02
El poblatà va visitar divendres les joves promeses del campus | Pep Summer Camp

Rialp ha rebut aquest cap de setmana la visita de dues llegendes del futbol català i internacional. L'exjugador del Barça, el poblatà Carles Puyol, i l'actual entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, s'han trobat amb els joves que participen al Pep Summer Camp, el campus de futbol de l'entrenador de Santpedor.


L'excapità blaugrana va ser el primer en visitar les futures promeses, el passat divendres 1 de juliol. Puyol va poder jugar amb els nens i nenes, així com participar en un entrenament molt especial per als participants, que tot just a punt d'acabar el primer torn del campus, que havia començat el 26 de juny.
 


Precisament, per inaugurar el segon torn, aquest diumenge, Pep Guardiola, la figura principal i padrí del campus, ha visitat les instal·lacions esportives de Rialp, en especial el camp municipal Jaume Bonell

A banda dels dos entrenaments diaris, durant el campus, que finalitzarà el proper dissabte 9 de juliol, els joves futbolistes realitzaran un torneig durant les tardes i les nits: la Pep Summer Cup. Una Champions League entre tots els participants del campus i que es dividiran en diferents equips en funció de les seves respectives edats. 
   


Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació