Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç local

Comerciants del Pallars visiten actius turístics de la Pobla de Segur

Es tracta de la segona sortida que es realitza, en la qual hi han participat una quinzena de comerciants

Redacció La Pobla de Segur | 1 de juliol de 2022 a les 11:59
Imatge de la visita dels comerciants al conjunt modernista Casa Mauri | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp organitza a través del seu projecte de dinamització comercial Fem Pallars, una sèrie de sortides adreçades als professionals del sector comercial i de serveis per conèixer més a fons els actius turístics de la comarca. En aquest marc de treball, aquest dimarts ha tingut lloc la segona sortida, que va ser al municipi de la Pobla de Segur.

Els comerciants participants, principalment provinents de Tremp i la Pobla, van poder conèixer el conjunt modernista de Casa Mauri, que inclou el Molí de l’Oli i el Palauet residencial, que en l’actualitat allotja les dependències municipals. Posteriorment es van desplaçar fins la zona de l’estació on van poder conèixer el projecte empresarial de la Fàbrica de cervesa Ctretze i on van dinar. Finalment, es va visitar la nova oficina de turisme, ubicada a l’estació de tren i que compta amb un espai d’interpretació d’Esports i Natura del Pirineu.

L'objectiu d'aquestes trobades és facilitar als professionals del comerç els coneixements pràctics entorn a diferents equipaments turístics del Pallars Jussà, partint de la idea que el comerç és un dels principals prescriptors turístics de cara als visitants.

A més, aquesta mena d'accions afavoreixen l'intercanvi entre professionals d'un mateix sector i ajuden a consolidar la cooperació entre empreses i associacions. En la primera convocatòria els participants van conèixer les Botigues Museu i la Torre de Barta de Salàs de Pallars i de cara a la tardor, s’està treballant en una nova proposta al municipi d’Isona i Conca Dellà.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació