Divendres, 19 d'abril de 2024
mai tant!

La inoportuna resposta d'Estrella Damm a l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga

La polèmica ha saltat a les xarxes després que la coneguda marca cervesera hagi gravat un anunci al municipi sense el coneixement de l'ajuntament

Redacció Sant Esteve de la Sarga | 30 de juny de 2022 a les 12:30
Imatge d'un moment de la gravació de l'anunci | Jordi Navarra
La polèmica ha saltat a la palestra aquest dimecres a Twitter per una resposta d'Estrella Damm a un representant local del Pallars. Tot plegat, després que l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, pengés un tuit amb fotogrames on es podia veure com la coneguda marca de cervesa havia gravat alguns fragments del seu anunci de l’estiu al municipi pallarès.

Al tuit, Navarra demanava a l'empresa cervesera que "si torneu a venir a gravar un anunci al nostre municipi us agarairem que ens aviseu". La queixa de l'alcalde, doncs, va ser motivada pel fet que la companyia no s'hagués posat en contacte amb el consistori per demanar permís per gravar al municipi, o almenys per preguntar si existia alguna mena de problema.
 


La resposta d'Estrella Damm, més que calmar les coses, va posar més llenya al foc. La companyia va respondre l'alcalde amb una simple emoticona que fa el gest de demanar silenci amb el dit (🤫). Un gest que es podria obrir a múltiples interpretacions, però que en cap cas no va agradar a Jordi Navarra.

L'alcalde va respondre de manera contundent, afirmant que "per defensar el nostre poble no em fareu callar". Va ser llavors quan l'empresa va decidir recollir cable i esborrar el tuit per evitar posar encara més els peus a la galleda. La maniobra d'evasió, però, no va donar resultat, ja que abans que la companyia esborrés la resposta, diversos usuaris van poder fer una captura d'aquest gest que ha aixecat tanta polseguera. 
 


Val a dir que finalment Estrella Damm ha acabat demanant disculpes a Jordi Navarra pel “malentès” generat. Ha estat aquest mateix migdia a través d’una piulada on asseguren que la seva intenció és potenciar l’entorn “respectant-lo i d’acord amb les normatives”.
 



 

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació