Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG JUNY: Ja coneixem el guanyador de l'abonament complet pel Talarn Music Experience 2022!

Fes-te membre de Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 30 de juny de 2022 a les 12:24
Gaudeix amb Pallars Digital de Talarn Music Experience 2022 | TME/PD
Ja coneixem el nom del guanyador del sorteig de subscriptors del mes de juny, consistent en un abonament complet pel Talarn Music Experience 2022, que dona accés als tres dies de programació, gentilesa de Lo Quiosc. El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i l'afortunat, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dijous al migdia, ha estat Christian F. (Tremp). Enhorabona!

El festival de referència al Pallars


El Talarn Music Experience és el festival musical més important del Pallars. Se celebra a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn, i amb només cinc edicions, s’ha consolidat com un dels festivals de referència del país, amb actuacions com les d’Adria Puntí, Els Pets, Mishima, Elefantes o Mikel Erentxun.
 

Actuació de Clara Peya al Talarn Music Experience 2021. Foto: Jordi Ubach


En l’edició d’aquest 2022, la sisena, l'organització ha programat les actuacions de Stay Homas (15 de juliol i amb entrades ja exhaurides), Suu i Habla de mí en presente (16 de juliol), i Albert Pla (17 de juliol).  Enguany, a més, s'han recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia, que converteixen el festival en un esdeveniment amb dos formats i de durada anual.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 105 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. Si no sou subscriptors, us animem a fer-vos-en! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu.

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: juliol


El proper sorteig tindrà lloc el mes de juliol, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i tots aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de juliol. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació