Divendres, 19 d'abril de 2024
televisió

El programa «Volando voy» dedicat a Salàs de Pallars s'emetrà aquest dimecres

Entre l’1 i el 5 de juny de 2021, les càmeres de l'espai presentat per Jesús Calleja van enregistrar diferents llocs emblemàtics de la comarca

Redacció Salàs de Pallars | 28 de juny de 2022 a les 12:53
Jesús Calleja, en una imatge promocional del programa | Cuatro
El programa Volando voy de la cadena Cuatro, presentat pel carismàtic Jesús Calleja, emetrà aquest dimecres el capítol dedicat a Salàs de Pallars. Després de més d'un any d'espera, les pallareses i els pallaresos finalment podran gaudir d'aquesta petita mostra televisiva dedicada a la comarca del Pallars Jussà i als seus racons amb més encant.

Les càmeres del programa van estar rodant per la comarca entre l'1 i el 5 de juny del 2021, posant especial atenció en diferents aspectes de la zona, que es revelaran durant l'emissió, que començarà a les 22:30h. Un dels punts principals, val a dir, pivotarà entorn d'un nou espai de les Botigues Museu de Salàs.

De fet, el poble va ser l'escenari de l'acte popular a la plaça del Mercat que va culminar el rodatge del capítol, i durant el qual Jesús Calleja va poder conversar amb els diferents protagonistes de la gravació.

Volando voy és un programa d’aventures que recorre la geografia espanyola a ​​la recerca de noves destinacions ajudant, a través de diferents missions tecnològiques, als habitants de cada zona. Aquest però, no és l'únic capítol que Calleja dedicarà al Pallars. Fa tres setmanes, el programa també va aterrar al Pallars Sobirà per descobrir als espectadors les belleses d'aquesta comarca.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació