Divendres, 19 d'abril de 2024
emprenedoria

Una firma de cosmètica natural s'enduu el Premi Jove Emprenedor del Jussà 2021

El Consell Comarcal del Pallars Jussà, organitzador del premi, ha duplicat la dotació econòmica del certamen que actualment reparteix 3.000 euros en tres premis

Redacció Tremp | 20 de juny de 2022 a les 09:57
La poblatana Carla Roset recollint el primer premi del certamen | CCPJ
Carla Roset, de la Pobla de Segur, titular de l’empresa The Handcrafted Factory, ha estat guardonada amb els 1.500 euros amb que està dotat el Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà. Roset produeix diferents tipus de sabons i tractaments naturals per al cos elaborats de forma artesanal a partir d’ingredients d’origen 100% botànic.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros, ha estat per l’artista Andrea Vives amb El Cau de l’Art, un espai de coworking creatiu que actua coma a punt de trobada d’artistes. El tercer premi, de 500 euros, ha recaigut en Maimuna Camara que lidera la marca de roba solidaria i responsable Dinnasiré, una firma que uneix l’estil tradicional i ètnic africà adaptant el patronatge a una línia més occidental. Així mateix, els beneficis de l’empresa es dediquen parcialment a ajudar a persones vulnerables.

Enguany es van presentar al concurs un total de 10 projectes, vuit dels quals liderats per dones. El jurat que determina els premis està format per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Per la seva part, el president del consell, Josep Maria Mullol, ha posat en valor la qualitat dels projectes presentats així com el fet que l’emprenedoria liderada per dones s’estigui generalitzant tal com demostra el fet que en les darreres edicions del premi són majoria. D'altra banda, Mullol també considera que l’emprenedoria promou l’arrelament real de les persones joves al territori, alhora que actualitza el teixit econòmic.

En aquesta 19ª edició del Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà, organitzada per l’Oficina Jove i el Servei de Promoció Econòmica del consell comarcal, s’han presentat a concurs projectes tan diversos com un de creació de joies de forma artesanal, un centre de perruqueria, un de gestió informàtica i un altre de tractament de dades, també un de treballs aeris amb drons i un més encara dedicat al turisme. Tots ells tenen en comú la innovació que aporten al sector i consciència social que apliquen al desenvolupament dels seus projectes.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació