Dijous, 18 d'abril de 2024
llibres

El Parc Nacional d'Aigüestortes repassa la seva història a través de la mirada d'una trentena de personalitats

El llibre 'Mirades al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici' s’ha presentat aquest dissabte a Esterri d’Àneu

Redacció Esterri d'Àneu | 7 de juny de 2022 a les 11:16
Imatge del Parc Nacional d'Aigüestortes | Gencat
El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ha editat el llibre titulat Mirades al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. La publicació recull una trentena d’entrevistes a diferents persones que han participat en la història del Parc.

El llibre vol posar en valor la figura del Parc a través de diferents mirades i protagonistes des de 1955, l’any de la seva creació, fins a l’actualitat, al mateix temps que fixa la seva atenció en com s’ha anat configurant i modulant el territori i la gent que hi viu.

A la publicació no només es copsa la percepció del Parc com a espai natural protegit, sinó que també es visualitza com un lloc de trobada de diferents sensibilitats, de vida i de coneixement.

El llibre, que també compta amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), s'ha presentat en una acte a l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, a Esterri d’Àneu.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació