Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Tremp se suma al Dia Mundial de la Bicicleta

Amb aquesta celebració es vol posar en valor la bicicleta i tots els seus beneficis tant a nivell de salut, oci i mobilitat

Redacció Tremp | 2 de juny de 2022 a les 11:57
Imatge de la sortida de la Geobike Plalars | Marc Pericon
Aquest divendres 3 de juny la ciutat de Tremp celebrarà el Dia Mundial de la Bicicleta. La iniciativa sorgeix de la regidoria de participació ciutadana del consistori trempolí, que cada mes s'ha proposat celebrar dies mundials o internacionals rellevants. 

Després de començar l’any celebrant el Dia Mundial de la Ràdio, amb un programa especial en directe a Ràdio Tremp, la capital també va celebrar el Dia Internacional de les Dones, el de la Dansa, així el Dia Mundial de la Diversitat Cultural, que va tenir lloc dissabte passat.

En motiu del Dia Mundial de la Bicicleta, Tremp ha programat una jornada amb propostes diverses. Per una banda, es donarà el tret de sortida a la celebració amb la descoberta del mural commemoratiu a la zona del pumptruck del Juncar, que s’ha encarregat a l’artista trempolina Mar H. Teruel, coneguda a les xarxes com a @pintocoses.

Després d’aquesta acció, s’iniciarà una pedalada urbana organitzada conjuntament per la Unió Ciclista Tremp i l’entitat Lo Podall, que finalitzarà a la rambla del Doctor Pearson amb un berenar saludable a base de fruita, en col·laboració amb el projecte Hàbits Saludables de la Diputació de Lleida.

A les 18h de la tarda, a l’Epicentre, tindrà lloc una xerrada divulgativa sobre com prevenir lesions esportives, que comptarà amb l’expert en biomecànica de la bicicleta, Manel Terés, i el metge especialista en medicina esportiva, el doctor Roger Poblet.

Amb aquesta celebració es vol posar en valor la bicicleta i tots els seus beneficis tant a nivell de salut, oci i mobilitat. Un element que al Pallars i a Tremp ha pres important volada arrel del gran nombre de persones que venen a recórrer el nostre territori pedalant.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació