Divendres, 19 d'abril de 2024
comerç

La campanya «Compra i descobreix Catalunya» arriba a Tremp per quarta vegada

Es tracta d'una iniciativa de suport al petit comerç i que serveix també per promocionar el turisme local i de proximitat

Redacció Tremp | 2 de juny de 2022 a les 10:39
Enguany s'hi han adherit un total de 70 establiments comercials | Xarxa Barris
Aquest dimecres 1 de juny ha començat la 12a campanya Compra i descobreix Catalunya amb l'objectiu de donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat. La iniciativa està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, formada per un total de 33 municipis, i amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

La ciutat de Tremp tornarà a ser un dels municipis participants juntament amb 14 de Barcelona, un de Girona, 10 de Lleida i 8 de la província de Tarragona. Durant el mes de juny, les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya, que estaran senyalitzades amb el cartell de la 12a edició, podran participar en el sorteig de premis per visitar els 33 municipis organitzadors. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de l'entorn natural, tastos, nits d'hotel, participar en festes i fires locals, entre altres.

El consistori trempolí forma part de la Xarxa de Barris des de 2019 i en aquesta 4a edició de la campanya al municipi, enguany s'hi han adherit 70 establiments comercials. El sorteig en aquest municipi tindrà lloc el dia 4 de juliol i s'emetrà en directe per Ràdio Tremp. El lliurament de premis es farà el dia 7.

Pel que fa al premi que ofereix Tremp a les persones guanyadores de la resta de municipis, es tracta d'una trobada que tindrà lloc el cap de setmana 8 i 9 d'octubre que inclourà nit d'hotel i esmorzar, una visita al celler El Vinyer i una visita al centre històric de Tremp oferta per l'Epicentre, un lot de productes cofinançat per la Diputació de Lleida i un val de descompte ofert pel Comerç Associat de Tremp (CAT).

Nou canal de participació digital


Com és habitual, per participar-hi els compradors i les compradores hauran d'omplir una butlleta de paper amb les dades personals per participar en el sorteig. A més, per primer cop, gràcies a l'ajut de la Diputació de Barcelona, es posa en marxa una butlleta digital que afavorirà la reducció del consum de paper i amb la què s'espera augmentar la participació de la gent més jove.

El funcionament serà molt senzill, ja que els i les participants només hauran d'omplir un formulari amb les dades personals, a través del portal web participa.xarxabarris.cat, i adjuntant-hi una fotografia del tiquet de compra que servirà per validar la correcta participació. També cal destacar que els i les comerciants que participen en la iniciativa també tenen l'oportunitat de poder guanyar una experiència, com a mostra d'agraïment per a la seva col·laboració. En total, es premiaran a 33 comerciants, un de cada municipi organitzador.

Un cop acabat el mes de juny, al juliol se sortejaran 34 experiències per a dues persones valorades en 3.791 euros en cadascun dels 33 municipis organitzadors (33 pels clients i un pels comerciants), en total 1.122 premis valorats en 128.894 euros que es podran gaudir fins al març de 2023 segons la data especificada per cada municipi. Tots els premis, característiques i dates es poden consultar al web de la Xarxa de Barris.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació