Dijous, 18 d'abril de 2024
música

Alins presenta «Aperitius de clàssics», un cicle de concerts de música clàssica i gastronomia a la Vall Ferrera

Començaran aquest diumenge a l’església d’Ainet de Besan amb el duo Ribera-Sabat i finalitzaran el dia 9 d’octubre amb un total de cinc actuacions

Redacció Alins | 28 de maig de 2022 a les 10:42
El primer dels concerts tindrà lloc a l'església d'Ainet de Besan | Ainet de Besan
L'Ajuntament d'Alins acollirà aquest diumenge 29 de maig la primera sessió d'Aperitius de clàssics, un cicle de concerts de música i gastronomia a la Vall Ferrera. Aquest primer aperitiu tindrà lloc a l'església del poble d'Ainet de Besan i, evidentment, comptarà amb la música com a fil conductor.

La jornada estarà protagonitzada pel Duo Ribera-Sabat, de guitarra clàssica. Un conjunt que precisament presentarà el seu disc SARDANA, i que compta amb obres de cèlebres compositors com Enric Granados, Gaspar Cassadó o Manuel Blancafort, així com amb temes del Llibre Vermell de Montserrat.
 

Durant l'actuació, a més, s'escoltaran textos de poetes i autors de la talla de Joan Salvat-Papasseit, Frederic Soler (Serafí Pitarra), Umberto Eco i Jacint Verdaguer. Una lectura que anirà a càrrec de l'actriu Noemí Busquets. Al final d'aquesta primera jornada musical, Josep Maria de Casa Falip d'Alins serà l'encarregat d'oferit l'aperitiu.

Aperitius de clàssics tindrà un total de quatre actuacions més, i que tindran lloc els dies 11 de juny i 9 d'octubre a Àreu, el 31 de juliol a Araós.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació