Divendres, 19 d'abril de 2024
ramaderia

Arrós de Cardós es prepara per la 9a Fira dels productes del Parc Natural de l’Alt Pirineu i l’ovella aranesa

Durant tot el dia s’ha programat un mercat agroalimentari i artesà, una mostra d’animals, i més activitats, com el dinar popular i diferents espectacles

Redacció Arrós de Cardós | 27 de maig de 2022 a les 10:49
El mercat artesà i la mostra d'animals seran els plats forts de la fira | Ajuntament d'Esterri de Cardós
Aquest diumenge Arrós de Cardós celebrarà la novena edició de la Fira dels productes del Parc Natural de l'Alt Pirineu i l'ovella aranesa. El plat fort de l'esdeveniment serà, sense dubte, el mercat agroalimentari i artesà, que comptarà amb productes locals, i la mostra d'animals com l'ovella aranesa i la vaca pallaresa.

Abans, el dissabte, l'Ajuntament d'Esterri de Cardós ha fet una crida per fer comú al poble d'Arrós. Una activitat que s'emmarca en la recuperació de camins i pastures amb els veïns i veïnes dins del Projecte Boscos de Muntanya.

Diumenge a partir de les 11h també hi haurà activitats familiars, amb jocs i un taller de circ amb la Pantomima. A la mateixa hora, tindrà lloc una xerrada per presentar l'aplicació Mi Rebaño de gestió ramadera, a càrrec de la Doctora Rosa Avellanet de l'ACORA. Així mateix, està programada una visita guiada a l'església del poble per descobrir el llegat del barroc al municipi.

Per altra banda, Cinta Pintanúvols i Jordi Ciborro conduiran els tallers de creació, mentre que a les 12h del migdia tindrà lloc el concurs de xolla a màquina i tisora. Posteriorment, a les dues, hi haurà un dinar popular amb carn de corder a la brasa de la raça aranesa. I ja durant la tarda, Roser Gabriel, Josep Villarrubla i Helena Barril amenitzaran la jornada amb un ball folk, mentre que a les cinc es durà a terme la presentació dels jocs literaris i musicals de les Valls de Cardós. Finalment, la fira clourà amb l'espectacle Màgic Clown.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació