Divendres, 19 d'abril de 2024
atletisme

Clàudia Llessuy triomfa al Campionat d'Espanya Fedme

La corredora isonenca del Club d'Atletisme de la Pobla de Segur va quedar en 3a posició del quilòmetre vertical i 2a a la cursa en línia

Redacció Béjar | 24 de maig de 2022 a les 12:22
Llessuy també és l'actual Campiona de Catalunya de Trail en categoria Sub16 | CAPS

L'atleta d'Isona i Conca Dellà, Clàudia Llessuy, ha obtingut molt bons resultats al Campionat d'Espanya de la Federació d'Esports de Muntanya (Fedme), celebrat aquest darrer cap de setmana a Béjar (Salamanca). La corredora cadet del Club d'Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS) va disputar dissabte el quilòmetre vertical, de 3,1 quilòmetres i 420 metres de desnivell positiu, on va aconseguir la tercera posició.

Pel que fa al diumenge, Llesuy va competir en la cursa en línia, de 9,2 quilòmetres i 410 metres de desnivell. En aquest cas, l'atleta pallaresa es va penjar la medalla de plata. Aquests no són, però, els únics premis que la jove corredora ha aconseguit aquest any.

El passat 24 d'abril, de fet, es va proclamar campiona de Catalunya de Trail en categoria Sub16 de la Federació Catalana d'Atletisme. A més, Clàudia Llessuy ha estat seleccionada al centre de tecnificació de curses de muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).