Dimecres, 24 d'abril de 2024

El CB Tremp s'imposa al Secà de Sant Pere i jugarà la final a quatre dels play-offs d'ascens

En futbol, el CF Tremp goleja l'Agramunt en el darrer partit de lliga al Pedrasanta (5-1)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 23 de maig de 2022 a les 08:16
El segon partit al pavelló del Juncar va ser un dels millors de la temporada | CB Tremp
El Natural Optics Pallars Tremp ha superat aquest cap de setmana la primera ronda dels play-offs d'ascens a Tercera Catalana. Els homes de Diego Roldán es van imposar per partida doble al Secà de Sant Pere C en menys de 24 hores. En el primer partit, jugat al pavelló Juanjo Garra de Lleida, els trempolins van sortir a dominar, però els locals van aconseguir retallar distàncies i fins i tot posar-se per davant durant el tercer quart. Tanmateix, el darrer període va ser per als de la capital del Pallars Jussà, que van acabar guanyant per 73 a 84.

L'endemà al migdia, al pavelló del Juncar, el CB Tremp volia evitar sorpreses i va firmar el que segurament és un dels millors partits d'aquesta temporada. L'equip va sortir molt endollat, trenant jugades a la perfecció i demostrant un gran encert des de la línia de tres anotant fins a 13 triples. En aquest sentit, el capità Ruben Rodríguez va liderar l'atac, mentre que en l'aspecte defensiu els de vermell van ser un autèntic mur.

Al final, un 86 a 53 que dona als trempolins el bitllet per a la final a quatre del proper 5 de juny. L'escenari serà el pavelló del Juncar i davant tindran al Sícoris Club, al CN Tàrrega B i al Gerb Bàsquet. Els tres equips més en forma de la categoria juntament amb el Tremp

Maneta per tancar una temporada perfecta a casa

En futbol, el CF Tremp es media al seu màxim rival de la categoria, l'Agramunt, en el darrer partit de la temporada al Pedrasanta. Els de Jordi Bacardit, però, van haver de suar, i molt, per endur-se la victòria, però l'esforç finalment va donar els seus fruits. Tot plegat va ser durant la segona meitat, ja que durant el primer temps el domini va ser per als visitants, que es van avançar primer.

És un fet, però, que si li marques un gol al Tremp, un ja pot córrer a fer el segon perquè si no ja ha begut oli. Els torronaires no ho van fer, i els trempolins van ser una autèntica piconadora. Primer, amb un doblet de Mutu, que ha demostrat ser un gran ariet en moments difícils. Més tard, amb el partit ja remuntat, el capità Miki Sirvant va fer gala de la seva potència de xut firmant un altre doblet. I a les acaballes del matx, el pitxitxi Jony Gázquez (30 gols fins ara) posava la cirereta a un partit que simbolitza a la perfecció el que ha estat la temporada del Tremp: atac implacable, defensa infranquejable i només una derrota en els 15 partits jugats a casa.

Els trempolins van remuntar el matx un altre doblet de Mutu. Foto: TGE

Per la seva banda, el CF Pobla va caure en la seva visita al camp del Butsènit per 4 a 2. Un equip, val a dir, que s'està jugant la salvació, i que a falta de només dues jornades no volia caure al forat de Quarta Catalana. Així, els locals es van avançar als primers minuts de joc, tot i que abans del descans Xavi Castells aconseguia la igualada. Els tres punts encara podien ser per als poblatans, però en dos minuts, al 59 i al 60, els de la Noguera van poder ampliar diferències. Malgrat el segon gol de Xavi, que afegia tensió al partit, el Butsènit no va voler més sorpreses i va sentenciar al minut 71.

Cara i creu per a Rialp i Tremp 'B' en la recta final de lliga

I a Quarta Catalana, resultats dispars per al FC Rialp i el Tremp 'B'. Aquests darrers van caure dissabte per 0 a 3 contra el Coll de Nargó, el nou líder del grup a falta de només quatre jornades pel final. Resultat, però, enganyós, ja que durant el primer temps les ocasions van ser per als trempolins, que malauradament no van poder perforar la xarxa rival.

Per contra, els visitants van tenir més encert, tot arribant al descans amb dos gols d'avantatge, que cinc minuts després de la represa es convertia en el 0 a 3 definitiu. Per la seva banda, el Rialp va guanyar a casa enfront del Torres de Segre per 3 a 1. No va ser, però, fins al segon temps que Albert Gironès obria el marcador amb un doblet, i al minut 80 Adrià Ovando feia el tercer i definitiu.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior - Play-offs
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21​