16 d'abril de 2024
licitació

Ferrocarrils posa a la venda l’Sport Center de Rialp per 1,2 milions d’euros

La licitació tindrà lloc el 29 de juny i tot apunta a que la futura propietat respectarà els contractes de gestió encara vigents

Redacció Rialp | 19 de maig de 2022 a les 10:15
Les instal·lacions van passar a mans d'FGC l'any 2007 | Play Sports
Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha decidit posar a la venda l’Sport Center de Rialp, les instal·lacions esportives a la vora de la carretera C-13, i que des de fa anys lloga a empreses que les exploten. Tal com ha avançat aquest dijous el diari Segre i ha confirmat Pallars Digital de fonts de l’empresa, es preveu subhastar l'equipament amb un preu de sortida de 1.200.373 euros, mentre que la licitació tindrà lloc el proper 29 de juny a les oficines d'FGC, a Barcelona.

Actualment, una empresa de la comarca es fa càrrec del gimnàs, mentre que l'alberg i els altres equipaments del complex estan gestionats per diverses entitats. En aquest sentit, Ferrocarrils ja ha comunicat a aquestes empreses la futura venda de l'Sport Center, mentre que tot apunta que els contractes amb aquestes seran respectats pel futur propietari per mijtà de les clàusules de la subhasta.

El canvi de propietat del complex és una decisió que remunta anys enrere. De fet, el consell d'administració va decidir-ho just abans de l'esclat de la pandèmia i, per aquest motiu, el procés d'adjudicació no s'ha engegat fins a dia d'avui. Anteriorment, les instal·lacions formaven part de Port Ainé, i fa 15 anys la Generalitat les va adjudicar a Ferrocarrils via subhasta.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació