Dijous, 25 d'abril de 2024

Es presenta en societat 'Ctretze Pirineus', la nova cervesa pallaresa

El Molí de l'Oli de la Pobla de Segur es va quedar petit per acollir la presentació de la nova cervesa Ctretze Pirineus, amb seu a la població

Pallars Digital 17 de febrer de 2014 a les 08:20
Ple absolut al Molí de l'Oli de la Pobla de Segur en la posada en escena de la nova cervesa pallaresa, Ctretze Pirineus, que va tenir lloc el passat dissabte a la tarda. Els assistents van poder assistir a la presentació de la Solana i l'Obaga, les dos varietats de cervesa que es posaran a la venda a partir d'aquesta mateixa setmana.
 
A l'acte, que va estar amenitzat musicalment pel grup trempolí Res a Dir, hi van assistir l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà i vicepresident de Jussactiu, Joan Ubach.
 
La iniciativa compta amb el suport i l'assessorament de Jussactiu, la societat de foment del Pallars Jussà, que va neixer per ajudar a tirar endavant projectes empresarials a la comarca. Segons Ubach, aquest és "el més avançat" d'un total de set projectes emprenedors que veuran properament la llum al Pallars Jussà. 
 
Segons Ubach, l'objectiu ara és posicionar comercialment la marca Ctretze Pirineus i aconseguir "no només que arreli a la comarca, que seria molt important, sinó també que ho faci arreu del Pirineu i, per què no, a nivell de Catalunya".
 
Cervesa i música
 
Abel Sànchez i Anna Lafont són els dos joves que hi ha darrere la nova cervesa pallaresa, que compten amb el suport de Joel Bastida i Eladi Sànchez. 
 
Els joves emprenedors volen aprofitar el llançament de la marca Ctretze Pirineus per organitzar festivals musicals i altres esdeveniments a la zona. L'objectiu, segons explicava Anna Lafont, és "promocionar i recolzar la música que es fa al territori".
 
"Volem que la marca ens ajudi a guanyar posicionament per poder dur a terme altres esdeveniments", asseguren. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor