Dissabte, 20 d'abril de 2024
Dis la teva!

En resposta al Casal Centre Públic de la Pobla de Segur

Article d'opinió del lector del diari Josep A. Feria Luna

Redacció la Pobla de Segur | 18 de maig de 2022 a les 11:44
La Pobla de Segur en una imatge d'arxiu | Joan Macaya
Senyor director,

Ens deixa profundament dolguts i perplexos la seva resposta a la petició d'organitzar un acte informatiu demanat per l'Associació Cultural La Botifarra Negra raó per que li convidem a que reconsideri la seva actitud.

La Marea Pensionista del Pallars, encara que no hi som constituïts com associació, portem molts anys actuant en els Pallars amb actes públics, a mes en diverses ocasions hem fet actes amb sol demanar-ho. El mateix Ajuntament de Tremp va aprovar una moció a favor de la nostra tasca. En el Casal de Tremp i en centres de la comarca mai han tingut problemes.

L'Associació Cultural La Botifarra Negra, en solidaritat amb la causa, ens ha fet de patronitzador per salvar els obstacles burocràtics d’alguns funcionaris públics.
Són absolutament inacceptables les seves negatives i petició per poder fer aquest acte. La Marea Pensionista del Pallars es coordina amb la de Catalunya i la COESPE, però som un grup autònom que actuem en aquestes comarques i continuarem fent-ho ja que considerem imprescindible defensar i lluitar per pensions públiques dignes i justes, informar dels canvis en les lleis i normes que poden perjudicar a milers de persones afectades.

Les seves demandes a l'Associació La Botifarra Negra son insultants i una vilesa ja que ens obliga a contractar una assegurança i a més demaneu una sèrie d'informacions de caràcter privat que entenem, sol tenen l'objectiu de justificar la seva negativa. Aquesta associació està degudament registrada i aprovada i seves activitats són públiques, raó per la que no necessiten de la seva aprovació, en quant a l'acta fundacional, la mateixa es pot comprovar a l'acta de legalització, per lo que considerem, no es de la seva competència exigir-lo.

Totes i tots els pallaresos/es ens coneixen i són partícips de les nostres activitats totalment lícites i emprades pels drets socials.

Esperem rectifiqueu vostra negativa.

Salutacions cordials.

Josep A. Feria Luna

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació