Divendres, 19 d'abril de 2024
parc del riuet

Sort fa públic el resum del projecte de reforma i millora del Parc del Riuet

El consistori va anunciar-ho durant el darrer ple després dels actes vandàlics que van afectar una vintena d'arbres

Redacció Sort | 16 de maig de 2022 a les 12:00
Un dels plànols del projecte de remodelació del parc | Ajuntament de Sort
L'Ajuntament de Sort ha fet públic un resum del projecte de reforma i millora del Parc del Riuet. El consistori ha fet aquest pas després dels actes vandàlics que es van produïr en aquest lloc de la capital del Sobirà fa una setmana, i que van comportar la talla d'una vintena d'arbres del parc

En aquest sentit, l'ajuntament, tal com es va comprometre durant el darrer ple municipal, ha fet públic el document que detalla els àmbits d'actuació i remodelació, així com la previsió d'ubicació dels diferents àmbits, com el de jocs infantils, d'esports o de pícnic i estada.


Per altra banda, l'informe detalla els elements claus de la proposta, com ara el replantejament de la vegetació arran de la renovació del concepte de parc dins del poble; la millora de l'accessibilitat, la renovació dels espais i dels serveis, així com la millora de la pavimentació dels carrers adjacents. Uns aspectes, afirma el consistori, que en el seu conjunt susposen una important "millora a nivell sociocultural".

Així mateix, el resum del projecte també ve acompanyat de documentació gràfica i els aclariments tècnics respecte a la vegetació i el paisatgisme. Uns elements amb els quals l'ajuntament espera que ajudin a "esvair" els dubtes plantejats.


Per altra banda, el consistori recorda que els veïns poden deixar les seves aportacions i comentaris a través del seu correu electrònic, i alhora agraeix la "paciència" dels veïns i demana disculpes pels "desajustos" que es puguin generar durant l'execució del projecte.


 Llegeix el document sencer fent clic en aquest enllaç

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació