Dimarts, 23 d'abril de 2024
gossos d'atura

Llavorsí tornarà a participar al Campionat de gossos d'atura dels Països Catalans

Juntament amb cinc pobles més de Catalunya, Andorra i França, recuperen aquesta competició conjunta després de dos anys d'absència

Redacció Llavorsí | 13 de maig de 2022 a les 09:27
Imatge d'una edició anterior del Campionat | ACN
Després de dos anys d'aturada obligada a causa de la pandèmia, el Campionat de Concursos de gossos d'atura dels Països Catalans tornarà a ser una realitat. Així ho ha anunciat la seva Federació, que ha fet públic el calendari de concursos -consensuat el 5 de maig- que tindran lloc en sis pobles de la geografia catalana, andorrana i francesa. 

D'aquesta manera la competició també tornarà al Pallars Sobirà, ja que Llavorsí serà una de les seus del campionat, el dia 21 d'agost. Abans, però, el campionat passarà per la resta de pobles que formen part de la Federació, com són Osséja (França), que va acollir el campionat el passat 24 d'abril; Canillo (Andorra), que ho farà el 31 de juliol; i Prades (Tarragona), el 7 d'agost.

Després que la competició arribi al Pallars Sobirà, el Campionat passarà per Castellar de N'Hug (Girona) el 28 d'agost i acabarà el 4 de setembre a Ribes de Freser (Barcelona). Fa com a mínim fa 31 anys que es realitza aquest campionat, tot i que en algun dels indrets participants fins i tot en fa més de 50. 

Des de la Federació s'ha fet una crida a assistir a tots aquest concursos, on es podrà gaudir de la destresa dels gossos, la perseverança dels pastors, així com d'unes visites en aquestes localitzacions, on gaudir d’activitats i d’una gastronomia immillorable


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació