Divendres, 26 d'abril de 2024
esports

El CB Tremp acaba la fase regular líder i ja es prepara pels playoffs d'ascens

Els de Diego Roldán han guanyat dos dels tres partits que tenien en un cap de setmana frenètic

Tomàs Garcia Espot Gerb | 16 de maig de 2022 a les 08:27
Tot i la derrota a Gerb, els trempolins començaran els playoffs amb avantatge | JRA
El Natural Optics Pallars Tremp ha finalitzat la fase regular com a líder del grup Sènior Territorial. No ha estat gens fàcil. Els homes de Diego Roldán han hagut de superar un autèntic Tourmalet, jugant fins a tres partits en 72 hores, però finalment l'esforç ha tingut recompensa. Divendres els trempolins viatjaven a Binéfar, on tot i la duresa del rival van aconseguir imposar-se per 50 a 63. Al dia següent, dissabte, i després que alguns dels jugadors fins i tot participessin a la Ultra Pallars 360, els de Tremp es medien al Bellpuig, a qui superaven més tranquil·lament per 61 a 77.

Una segona victòria, que sumada a la derrota d'un dels seus màxims rivals contra el Tàrrega, el Gerb Bàsquet, donava el liderat matemàtic als de la capital del Pallars Jussà a falta de només un partit pel final de lliga. Un matx que precisament havien de disputar contra el Gerb, i que va acabar amb derrota dels trempolins per 80 a 65. Malgrat aquesta última desfeta, el Natural Optics Pallars ha firmat una gran temporada, sumant fins a 20 victòries i només tres derrotes.

L'objectiu ara són els playoffs d'ascens, i aquest mateix cap de setmana el CB Tremp s'enfrontarà per partida doble al vuitè classificat, el Secà de Sant Pere C. Passar aquesta ronda serà clau, no només per la possibilitat de jugar a Tercera Catalana l'any que ve, sinó també perquè els trempolins podrien pujar de categoria davant de la seva gent al pavelló de Juncar. 

El CF Tremp empata a Solsona (1-1) i el CF Pobla torna a ser quart


Tot i que el bàsquet ha estat el protagonista, aquest cap de setmana també hi ha hagut jornada de futbol. Dissabte, un CF Tremp campió visitava el camp d'un dels seus màxims rivals, el Solsona B, l'únic equip que enguany s'ha endut els tres punts del Pedrasanta. El partit, molt disputat, va acabar amb empat a 1 després que els locals s'avancessin a la primera meitat, i el Tremp igualés a la segona per mitjà d'Óscar Feijóo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp)


Per la seva banda, el CF Pobla va recuperar diumenge la quarta posició després de vèncer el Vilanova de l'Aguda per 3 a 0. En un partit no massa vistós, els de Santi Fité van disposar de força oportunitats en atac, i al minut 36 el jove Xavi Castells avançava als poblatans. A la segona part, els visitants van estirar línies i van augmentar la pressió, però la defensa, liderada de nou per l'isonenc Javi González, va ser un autèntic mur. Ja a les acaballes del partit, dos contraatacs blanc-i-vermells van servir a Miquel Molins per marcar un doblet que donava tres punts més al Pobla en una lliga que ja s'acosta al seu final.

I finalment, en l'altra cara de la moneda, a Quarta Catalana, el Tremp 'B' va caure en els dos partits d'aquest cap de setmana. Dissabte, a Verdú, en un matx ajornat, on els de Pito Pasqual i Andreu Bretones perdien per 3 a 0. Diumenge, els blanc-i-negres viatjaven a Albesa, on queien per 4 a 1. Per la seva banda, el Rialp va haver de suspendre el seu partit contra el Ribera d'Ondara.
 

Miquel Molins va sentenciar el partit amb un doblet a les acaballes. Foto: TGE



 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació