Dijous, 18 d'abril de 2024
joves

Sort acull les 2es jornades pel foment de l’associacionisme juvenil a Lleida i el Pirineu

Organitzades per la Direcció General de Joventut conjuntament amb el Consell Nacional de la Joventut, han tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Redacció Sort | 25 d'abril de 2022 a les 08:33
S'han presentat els reptes de la demarcació en associacionisme juvenil | CCPS
Sort ha acollit aquest passat divendres les segones Jornades pel foment de l’associacionisme juvenil a la Plana de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran. Organitzades per la Direcció General de Joventut conjuntament amb el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, han tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

L'objectiu de l’esdeveniment ha estat presentar la Relatoria de les Jornades per al Foment de l’Associacionisme Juvenil a la Plana de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran on s’aborden els reptes de la demarcació de Lleida en associacionisme juvenil, i treballar conjuntament els mateixos per a seguir treballant per l’associacionisme juvenil al territori.

Els reptes presentats han sigut, en primer lloc, millorar la relació i coordinació entre l’administració i el jovent associat; visibilitzar la tasca transformadora i de cohesió social que duen a terme els i les joves associats; aportar eines i estratègies a les entitats per als seus processos de relleus; millorar la cessió d’espais municipals i l’accés a l’espai públic a entitats juvenils, i fomentar la xarxa i el suport mutu entre les associacions del territori.

L’acte ha comptat amb la presència de Núria Ramon, directora general de l’Agència Catalana de la Joventut; Ricard Pérez, delegat territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran; Eloi Bergós, diputat d’Acció Territorial de la Diputació de Lleida; i Andrea Colomer, gerent del Consell Nacional de la Joventut. També hi han estat presents Adelaida Aytés, regidora de Joventut i Festes de Sort; Laura Tristan, consellera de Joventut, Igualtat i Cultura del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, així com tècnics i tècniques de joventut i representants polítics del Pirineu.



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació