Divendres, 26 d'abril de 2024
teatre

Sort organitza la 36ª Trobada de Teatre d'Instituts

Del 28 al 29 d'abril la capital del Pallars Sobirà acollirà actuacions de centres d’Artesa de Segre, Balaguer, Bellpuig, Cervera, Lleida i Tàrrega

Redacció Sort | 26 d'abril de 2022 a les 11:00
Actuació de la 35ª edició de la Trobada, celebrada a Bellpuig | Serveis Educatius
Sort serà la seu de la 36ª Trobada de Teatre d'Instituts els dies 28 i 29 d'abril. El poliesportiu-teatre Els Til·lers de la capital del Pallars Sobirà acollirà les actuacions teatrals de més de 100 alumnes de vuit instituts de la província de Lleida, entre els quals el mateix Institut Hug Roger III de Sort.

Les jornades, organitzades pel Seminari de Teatre de Secundària de les Terres de Ponent, l'Ajuntament de Sort i l'Institut, donaran el tret de sortida el dijous a les 11:30h. Els centres d'Artesa de Segre i de Bellpuig seran els encarregats d'obrir la trobada teatral amb les seves respectives obres.

Posteriorment, a les dues del migdia tindrà lloc un dinar de pícnic a l'Espai Riuet, mentre que els instituts de Tàrrega i Cervera començaran les sessions de tarda. Unes obres que precediran una performance, que al mateix temps serà l'avantsala de l'obra de l'Institut de Sort, titulada Gris?.

Serà la darrera obra del dia, però, no l'última actuació, ja que després del sopar a l'Hug Roger III, la companyia Ntelades oferirà l'espectacle Homeostasis al poliesportiu teatre. Pel que fa a divendres, serà el torn per a les obres de Lleida i Balaguer, i a les 13:30h es durà a terme una sessió col·lectiva de Poetrins Slam

Finalment, l'INS Josep Lladonosa de la capital del Segrià serà l'encarregada de cloure les actuacions teatrals amb l'obra Encadenats, i una hora després, a les cinc de la tarda, la 36ª Trobada arribarà a la seva fi amb una cloenda musical. En total, doncs, seran vuit obres que durant dos dies situaran Sort com la capital del teatre juvenil de la demarcació de Lleida.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació