Divendres, 19 d'abril de 2024
jornades per a l'excel·lència

Les 9es Jornades per a l'Excel·lència d'Esterri d'Àneu també tindran presència a Andorra

El Principat patrocinarà l'esdeveniment i serà una de les seus de les futures edicions

Redacció Andorra | 20 d'abril de 2022 a les 09:05
La ministra d'Afers Exteriors andorrana, Maria Ubach, i el president de les Jornades, Jesús Montoliu | Govern d'Andorra
L'Associació de les Jornades per a l'Excel·lència a l'Alta Muntanya i el Govern d'Andorra han signat un conveni de col·laboració perquè el Principat també sigui una de les seus d'aquest esdeveniment. Així ho certifica el pacte signat per la ministra d'Afers Exteriors andorrana, Maria Ubach, i el president de l'Associació, Jesús Montoliu, que estipula que l'executiu patrocinarà les jornades amb 5.000 euros.

Així mateix, també s'ha acordat que Andorra entri a formar part del comitè de govern de les jornades i que aculli una taula rodona anual com a prèvia de la propera edició. De fet, enguany es preveu que el Principat aculli la jornada al setembre, mentre que Esterri d'Àneu ho farà entre el 31 de setembre i l'1 d'octubre.

A més, segons el govern andorrà, el text signat té la voluntat de consolidar la vinculació del país amb les Jornades i afavorir un espai de trobada entre l'empresariat i els professionals per potenciar sinergies entre Andorra i les comarques pallareses i pirinenques.

El país veí no és, però, un nouvingut a les Jornades per a l'Excel·lència. Les vuit anteriors edicions han comptat amb presència andorrana, tant entre el públic com entre els seus ponents. En els darrers anys, les conferències inaugurals han anat a càrrec de les ministres de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació