Divendres, 19 d'abril de 2024
rescat

Rescaten un espeleòleg exhaust en un avenc a Sant Esteve de la Sarga

Els Bombers han efectuat fins a cinc rescats durant la Setmana Santa al Pallars

Redacció Sant Esteve de la Sarga | 19 d'abril de 2022 a les 12:00
Els Bombers fent una pràctica de rescat a la Grallera Gran del Corralot | Bombers
La Setmana Santa al Pallars no ha estat absent d'accidents i rescats al medi natural. El més destacat es va produir aquest diumenge al vespre, quan un espeleòleg exhaust no podia sortir de la Grallera del Gran del Corralot, un avenc de 166 metres de fondària i 1.859 metres de recorregut situat al municipi de Sant Esteve de la Sarga

Afortunadament, els equips de rescat, que van rebre l'avís al voltant de les 18:30h, van poder rescatar l'home -que es trobava bé de salut- en menys d'una hora. El rescat més recent, aquest dilluns, també va tenir lloc a Sant Esteve de la Sarga, en aquest cas al congost de Mont-rebei, quan una dona va haver de ser rescatada amb helicòpter després de patir un esquinç al turmell.

Fins a quatre rescats a Sant Esteve per Setmana Santa


Del 9 al 18 d’abril, els Bombers han hagut d'efectuar un total de cinc rescats al Pallars, quatre dels quals al municipi de Sant Esteve de la Sarga, on a banda dels dos anteriors, el dissabte 16 van haver d'evacuar un senderista que havia patit un cop de calor, mentre que al dia següent en van dur a terme un altre. A més, el dia 12 també es va efectuar un operatiu de recerca al municipi d'Alins.


 

Atres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació