Dimarts, 23 d'abril de 2024

El CF Tremp (4-1) i el CF Pobla (1-3) no fallen i amplien les seves ratxes

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp no aixeca el peu de l'accelerador i suma la 12a victòria seguida contra el Sícoris (54-49)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 4 d'abril de 2022 a les 09:00
Jony Gázquez va trencar la sequera golejadora amb una gran diana | TGE
Nova jornada rodona per als equips pallaresos. El Tremp, que continua líder en solitari una jornada més, es va veure les cares amb el Torà, un os dur de rossegar tot i trobar-se a la part baixa de la taula. De fet, els de la Segarra van sorprendre avançant-se al marcador amb un gol al minut 21, que va ser respost pel capità Miki Sirvant només vuit minuts després.

El partit, però, va estar marcat sobretot per l'actuació de l'àrbitre, que només un minut després de la represa va ensenyar la segona targeta groga a Wilki, i fins i tot va amenaçar en suspendre el partit davant les protestes de la grada. Tanmateix, aquesta circumstància i el fet de jugar només amb 10, no van fer abaixar les orelles als de Tremp. Als minuts 65 i 69, Mutu feia un bon doblet que capgirava el marcador, mentre que al 89, Jony trencava la seva sequera golejadora batent el porter amb una gran diana. Un 4 a 1 final, doncs, que permet als trempolins sumar nou victòres seguides a la lliga i veure l'ascens cada cop més a prop.

El capità Miki Sirvant va obrir el camí de la remuntada Foto: TGE

Encara a Tercera Catalana, el Pobla tampoc va fallar i es va imposar al Vilanovenca a domicili per 1 a 3. Els poblatans també van haver de refer-se d'un gol matiner dels locals, però si una cosa han demostrat aquest any és que poden créixer davant l'adversitat. Així, al minut 39, Miquel Molins van igualar les tornes, mentre que al 71, Rachid avançava de nou al Pobla. Vuit minuts després, Miki Molleví marcava el gol de l'assegurança, que permetia als blanc i vermells seguir quarts a la taula, imbatuts aquest 2022, amb 10 victòries i dos empats.

12 victòries seguides al sac i Sícoris enfonsat

Pel que fa al bàsquet, el Natural Optics Pallars tampoc té previst afluixar. I encara menys aquest dissabte, on els de Diego Roldán es retrobaven amb l'únic equip amb qui han perdut fins ara: el Sícoris Club. Els de Lleida, però, no ho van posar gens fàcil i van demostrar una gran efectivitat sota la cistella.

El trempolí Jordi Lloan llençant a cistella. Foto: Jordi Ubach

Els de Tremp, però, no van permetre que els visitants se n'anessin al marcador, i van saber reaccionar a temps durant la segona meitat. A destacar l'actuació de Ramon Pujol, que es va carregar l'equip a l'esquena i va trencar la defensa lleidatana amb 13 punts. El liderat continua en mans dels de Tremp, però l'hauran de defensar ben aviat contra el seu perseguidor, el Gerb Bàsquet.

I a Quarta Catalana, el Tremp 'B' va sumar una nova victòria després de cinc jornades contra el Sant Guim de Freixenet per 2 a 0. Un resultat que podria haver estat més ample, però que serveix als de Pito Pasqual i Andreu Bretones per allunyar-se lleugerament de la zona baixa de la taula.

Per la seva banda, el Rialp es va medir al líder del grup 21, el Borges B, i va saber plantar cara. Els de Cristóbal Marchal van aconseguir un meritori empat per 1 a 1 a casa amb un rival que aspira a pujar a Tercera, però que ahir es va topar amb un gran equip pallarès al municipal Jaume Bonell.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial