Dijous, 25 d'abril de 2024
futbol

L'emotiu discurs de Carles Puyol a les jugadores del Barça femení

L'excapità blaugrana dona una sorpresa al vestidor just abans de l'històric partit de Champions contra el Reial Madrid

Redacció Barcelona | 30 de març de 2022 a les 11:15
Puyol ha sorprès el vestidor del Barça femení | FC Barcelona
A poc més de 48 hores per a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Champions dimecres al Camp Nou contra el Reial Madrid, on s’espera un ple històric, el Barça femení ha viscut una sonada sorpresa aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva. El poblatà Carles Puyol ha visitat l’entrenament de l’equip. 
 
A instàncies de l’entrenador, Jonatan Giráldez, el llegendari capità del primer equip masculí ha irromput a la sala de vídeo per explicar la seva experiència en els clàssics i, sobretot, en un escenari com el Camp Nou. Puyol, que no es perdrà el duel de contra el Madrid des del Camp Nou, ha mostrat una enorme predisposició per fer aquest cop d’efecte en l’equip, del que s’ha declarat un fidel seguidor.

L’etern “5” culer va jugar 15 temporades al primer equip masculí. Amb una dècada com a capità, va aixecar fins a tres Champions League (2006, 2009 i 2011). Es va retirar el 2014 després de tota una vida com a blaugrana.

Puyol ha felicitat les noies del Barça femení, els ha desitjat sort els hi ha dedicat unes emotives paraules. "El primer que vull fer és donar-vos l'enhorabona per tot el que esteu fent, no només el que esteu guanyant, sinó com ho esteu guanyant. Us animo a seguir perquè jo he tingut la sort de guanyar moltes coses, però sempre és més difícil guanyar després de guanyar. Els rivals tenen moltes més ganes de guanyar-vos, per a ells són sempre finals. Vosaltres teniu l'oportunitat de seguir fent història. No la deixeu passar, perquè el futbol passa molt molt ràpid, i no us n'adonareu i ja no tindreu l'oportunitat de jugar, i jo és el que més trobo a faltar”, ha apuntat.

"Les que sou culers i els que som culers sabem que és el màxim rival, és un partit especial. És el partit que sempre volem jugar i volem guanyar”, ha afegit.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació