Dimecres, 24 d'abril de 2024
talarn music experience

Cesc trasllada el seu enèrgic directe als acústics del Talarn Music Experience

Conversem amb el cantant barceloní Cesc Sansalvadó en motiu de la seva visita, aquest divendres, a Lo Quiosc de Talarn

Redacció Lo Quiosc | 30 de març de 2022 a les 11:10
Imatge promocional de Cesc Sansalvadó | Arxiu
El jove cantant Cesc protagonitzarà aquest divendres la tercera actuació programada del Talarn Music Experience 2022, festival que enguany ha recuperat els concerts acústics mensuals dos anys després de la irrupció de la pandèmia. El músic portarà a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn una selecció de les seves millors cançons, versions i fins i tot algun tema nou. El festival ha programat enguany un total de 16 concerts de febrer fins a desembre.

Cesc Sansalvadó és un jove que va fer el salt als festivals partint de les seves actuacions al metro de Barcelona i pels carrers de les grans ciutats d’Europa. Gràcies al seu talent i connexió amb el públic, és un dels artistes amb més potencial de l’escena pop-folk nacional i el podrem escoltar aquest divendres a Lo Quiosc, dins de la programació de Els Acústics del TME.

Entre els noms que han passat o passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Stay Homas, Albert Pla o Suu, que actuaran al certamen d’estiu, així com Roger Mas, Joan Rovira, Lavanda, Agnès Algueró o David Busquets. De moment, el ritme de venda d’entrades pel festival d’estiu avança a molt bon ritme. Una bona mostra d’això és que per l’actuació d'Stay Homas ja ha superat el 60% de l’aforament. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival.

ENTREVISTA A CESC


A poc més de 48 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Cesc Sansalvadó per conèixer de primera mà què ens espera de la seva visita al Pallars.

Què ens portaràs divendres a Lo Quiosc?

Un acústic amb tota l'energia d'un gran directe. Podreu escoltar les cançons que ens han acompanyat des del principi, alguna cover i, fins i tot, algunes de les que hem estat gravant aquestes últimes setmanes.

Com ha influït la pandèmia en la teva carrera artística? Creus que el malson s'acaba?

Ha canviat tota la indústria. Fins i tot ha accelerat el canvi en la manera com consumim i creem música. Jo sempre dic que sóc més de la vella escola. M'agradaria viure als anys 70! El malson ja comença a ser passat. He de dir però, que ara ens cal adaptar-nos a les noves normalitats i realitats.

És la primera vegada que actues al Pallars. Què n’esperes?

És la primera vegada, sí. En tinc moltes ganes. No hi he estat mai, professionalment parlant, per aquest territori. Sobretot del que més ganes en tinc és de descobrir la gent d'allà. Segur que són tots fantàstics!

Per què és tan complicat actuar en territoris allunyats de la gran capital, com és el nostre?

Perquè ens costa més fer soroll i arribar a les orelles de noves persones. Per exemple, en el meu cas, és molt evident. Vaig començar als carrers de Girona i Barcelona i és allà on la gent em té més present. Per això sempre és necessari que els territoris fora de la capital apostin per artistes emergents. No només els donen una oportunitat, sinó que t'ofereixen noves orelles a les que poder enamorar amb la música que fas.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació