Dissabte, 20 d'abril de 2024
motocròs

El motociclista pallarès Ot Marí demana suport econòmic per poder competir a Europa

El jove nascut a Gerri de la Sal vol participar en cinc curses i una final que tindrà lloc a la República Txeca

Redacció Gerri de la Sal | 18 de març de 2022 a les 12:05
Ot Marí porta des dels tres anys sobre la moto i va començar a competir amb sis | Cedida
El motociclista pallarès Ot Marí ha iniciat una campanya per complir un dels seus somnis: competir a Europa. El jove nascut a Gerri de la Sal l'any 2009 ha demanat suport econòmic per poder participar al campionat europeu de motocròs MX85, que es composa de cinc curses i d'una final que tindrà lloc a la República Txeca.

Per poder accedir-hi, Marí ha d'afrontar una sèrie de despeses, entre les quals hi ha la llicència europea, de 400 euros, però també haurà de sufragar el cost de les cinc curses, que sumen un total de 500 euros, així com una quantitat de 1800 euros per a la preparació de la seva moto.

Així mateix, el jove pallarès haurà de desplaçar-se fins a Gazzene (Itàlia), St. Vie des Vosges (França), Talavera de la Reina (Espanya), Ferano Joanes (Portugal) i Orehova Vas (Eslovènia). Uns viatges que suposen més de 10.000 quilòmetres i un cost de més de 2.300 euros en combustible i prop de 600 en peatges.

Per aquest motiu, el motociclista de Moto Club Segre ha obert una campanya de patrocini per poder rebre les donacions. Unes aportacions que van des del 20 als més de 250 euros per tal de poder arribar al total de 6.122,40 euros que suposaria la seva aventura per Europa. Com agraïment, Ot Marí explica que competirà amb la moto serigrafiada amb els noms de les persones o entitats que li hagin donat suport econòmic. Així mateix, quan acabi el campionat farà un sorteig de les samarretes utilitzades per al campionat i la placa davantera de la moto signada.

Damunt la moto des dels 3 anys


Ja des de ben petit, Ot Marí ha demostrat el seu talent sobre les dos rodes. De fet, es va pujar a una moto per primer cop amb només tres anys, tot i que va començar a competir amb sis. Entre les fites aconseguides fins ara, destaca la tercera posició obtinguda al Campionat d'Espanya de 65cc l'any 2020 i la tercera posició al Campionat de Catalunya 2021 en la categoria 85cc.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació