Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

Els casos de Covid al Pallars tornen a pujar una setmana més

El Pallars Jussà ha registrat 90 contagis, mentre que el Sobirà n'ha notificat 67

Tomàs Garcia Espot Pallars | 17 de març de 2022 a les 11:45
Un punt de vacunació infantil | Adrià Costa
El Pallars ha tornat a registrar per segona setmana consecutiva un augment de contagis de Covid-19. Entre el 8 i el 14 de març, les comarques pallareses han notificat un total de 157 casos, 90 dels quals al Pallars Jussà i 67 al Sobirà. Tot i no tractar-se d'una pujada molt significativa, sí que contrasta amb les setmanes prèvies de relativa calma en la situació empidemiològica.

Malgrat aquest lleuger augment de casos, el risc de rebrot a les dues comarques ha davallat en aquests darrers set dies, com també la velocitat de transmissió (Rt), que al Jussà torna a estar per sota de l'1, mentre que al Sobirà no ha baixat d'aquest llindar tot i patir una important caiguda.

Pel que fa als municipis, Tremp torna a ser el més afectat, amb 61 casos registrats durant la darrera setmana, seguit de la capital del Pallars Sobirà, que n'ha comptabilitzat 23. A aquests els segueixen Rialp, amb 12, i la Pobla de Segur, amb 11 positius. Per altra banda, tan sols set municipis pallaresos es troben ara lliures de Covid-19.


 Consulta amb més detall l’evolució i les dades de la pandèmia


 

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació