Dijous, 18 d'abril de 2024
piragüisme

Sort i la Seu d'Urgell comencen a forjar la candidatura pel Mundial de piragüisme de 2027

Per l’alcalde de la capital del Sobirà, Baldo Farré, acollir les proves suposaria "un gran benefici" pel municipi

Redacció Sort | 22 de març de 2022 a les 10:00
Imatge dels dos alcaldes reunits a l'Ajuntament de Sort | @xescoviaplana
Sort i la Seu d'Urgell han començat a forjar la candidatura per al Campionat del món de piragüisme de 2027. Els seus dos alcaldes, Baldo Farré i Francesc Viaplana, es van reunir fa unes setmanes per tal de sondejar la possibilitat d'una nova candidatura, que repetís l'experiència viscuda l'any 2019.

En declaracions a Pallars Digital, el batlle de Sort explica que també van posar sobre la taula sondejar altres ens supramunicials, com la Diputació de Lleida, la Generalitat o la Secretaria General de l'Esport, per veure, afirma, "si és un projecte d'interès de país", i a partir d'aquí, explica, "començar a treballar".

En aquest sentit, Farré declara que s'estan fent "petites passes" i que de mica en mica es començarà a treballar "de manera discreta" per tirar endavant. Pel que fa als avantatges d'acollir el Mundial, l'alcalde es mostra clar. "No cal dir quin benefici pot suposar a nivell d'imatge tornar a situar de nou el nostre territori com a capital del piragüisme mundial", afirma.

Així mateix, exposa que seria "una possibilitat” pel municipi per "fer encara més reajustos als equipaments que tenim, aconseguint més finançament", argumenta. Una possibilitat, explica Farré, que permetria que a Sort i a la resta de llocs afectats "hi quedés un llegat després del Mundial".

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació