Dijous, 25 d'abril de 2024
igualtat

El Consell del Jussà aposta pels projectes d'igualtat amb el suport de la Diputació

La comarca destinarà els recursos provinents del pla per a la promoció de les polítiques d’igualtat de la Diputació a desplegar el seu Pla de Gènere i LGBTI aprovat recentment

Redacció Tremp | 25 de febrer de 2022 a les 11:25
Imatge de la reunió amb les tècniques d'igualtat del Consell | CCPJ
La Diputació de Lleida incrementarà la dotació destinada a les polítiques d’igualtat que es despleguen a través dels consells comarcals. Així ho ha explicat aquest matí la diputada de l’àrea d’Igualtat de l’ens provincial, Helena Martínez, en la reunió que ha mantingut a Tremp amb el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol i les tècniques de l’àrea d’Igualtat.

Aquesta línia de finançament, oberta des de l’any 2020, preveu un important increment de cara a aquest 2022. En aquest sentit, el president comarcal ha valorat molt positivament aquest increment de la dotació, que en el cas del Pallars Jussà, permetrà desplegar amb majors garanties algunes de les línies que s’han marcat dins el Pla de Gènere i LGBTI comarcal que es va aprovar a finals de desembre.

Mitjançant les anteriors anualitats d’aquesta línia de finançament, l’àrea d’Igualtat del Consell del Pallars Jussà ha desplegat un projecte relacionat amb la comunicació no sexista, que ha inclòs formació per a treballadors de l’administració així com una guia de llenguatge inclusiu, també adreçat a les treballadores i els treballadors públics.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació