16 d'abril de 2024
política

ERC celebra a Tremp el congrés territorial del partit

L’Alt Pirineu i Aran presenta el 10% de totes les esmenes a la ponència política del partit

Redacció Tremp | 21 de febrer de 2022 a les 09:00
Marta Vilalta intervenint durant el congrés territorial | ERC
La Federació Regional d'Esquerra Republicana a l’Alt Pirineu i Aran ha celebrat aquest diumenge el seu congrés territorial a Tremp, en el nou local que els republicans tenen a la capital del Pallars Jussà. L’acte ha comptat amb la presència de la secretaria general adjunta, Marta Vilalta, i de la portaveu adjunta al Senat, Sara Bailac, que s’ha connectat de forma telemàtica.

En el congrés hi han participat militants i regidors de tot el Pirineu i també l’alcalde de Coll de Nargó i president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Martí Riera; l’alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra; l’alcaldessa d’Oliana, Carme Lostao; el senador Miquel Caminal i el diputat Antoni Flores, entre d’altres. Josep Castells, president de la federació pirinenca, ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha agraït a la secció local d’ERC Tremp la tasca i l’esforç que ha fet en l’adequació del nou local de Tremp, ja que serà un espai de trobada i reunions dels republicans.

En el marc de la jornada, Marta Vilalta ha agraït a tots els militants de l’Alt Pirineu i Aran i, en nom de la comissió redactora, l’alta participació del territori. Ha destacat que el Pirineu ha estat una de les federacions amb més participació, amb un 10% de les 500 esmenes presentades, de les quals el 90% han estat acceptades i la resta passen a la fase de negociació.

Vilalta ha remarcat que "Esquerra Republicana és la primera força política de Catalunya", que està exercint el "lideratge del país" i que són "una força representativa i cohesionada". En el congrés de la formació republicana també hi ha intervingut la senadora Sara Bailac, que ha fet un repàs dels principals temes de la ponència tot fent incís en la defensa de model d’escola catalana, en l’equilibri territorial del país i en els valors republicans entre d’altres.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació