Dimarts, 23 d'abril de 2024
esports

El Tremp (0-3) i el Pobla (4-0) allarguen les ratxes amb dos grans victòries

A Quarta Catalana, el Rialp s'endú la victòria in extremis (1-2) i el Tremp 'B' firma un empat de mèrit

Tomàs Garcia Espot Tremp | 21 de febrer de 2022 a les 08:20
Els poblatans han marcat 24 gols en els darrers 7 partits | TGE
El CF Pobla no aixeca el peu de l’accelerador: 7 victòries en els últims 7 partits. Una ratxa increïble la dels poblatans, que diumenge van derrotar el Bellcairenc per un contundent 4 a 0. Partit molt seriós dels locals, que es van avançar al minut 9 amb un bon remat de cap de Gerard Farré. En defensa, tot i els nombrosos intents d’arribada dels rivals, l'equip va mostrar solidesa i un bon posicionament

L’assegurança, però, no va arribar fins ben entrada la segona meitat. Primer, amb una bona jugada al contraatac que va culminar el jove Xavi Castells. I a pocs minuts del final, la sentència per part de Miquel Molins i de Joan Fontelles. Entremig dels dos gols, el porter Dani Bellera va tenir temps de parar un penal, el segon d'aquesta temporada. Setena victòria de l’any, doncs, per als de Santi Fité, que són cinquens a la classificació amb 29 punts.

Continuen cap al títol

I qui tampoc té intenció de frenar és el CF Tremp, en el seu cas de camí cap al títol de lliga. Victòria per 0 a 3 davant l’Ivars d’Urgell, la cinquena seguida des de l'ensopegada contra el Solsona 'B'. Jordi Bacardit, però, només va disposar de 12 jugadors del primer equip, per la qual cosa va haver de convocar dos juvenils i un jugador del filial. Les baixes, però, no van impedir al Tremp imposar-se. Primer, amb un gol d’Oscar Feijoo al minut 13, i a la segona part, amb dianes de Jony i Jordi Ponsich des dels 11 metres, que van servir per firmar la setzena victòria de la temporada.

Pel que fa al bàsquet, nova victòria del Natural Optics Pallars: 38 a 67 a casa del Torregrossa. Els de Diego Roldán acumulen ja set jornades sense conèixer la derrota. El CB Tremp va dominar en tots els quarts i no van donar opcions als locals. En l'apartat anotador, cal destacar els 22 punts de Sergi Viñuela, que van permetre al Tremp continuar primer de la categoria amb 15 victòries i amb un partit encara per disputar contra l’Artesa de Segre.

I tornant al futbol, a Quarta Catalana, el filial trempolí va saber refer-se d’una mala primera meitat contra l’Alfés. Els visitants guanyaven per 0 a 2 al descans, però a la represa, David Borrell al 53 i Abderrahim al 56 van igualar el marcador. Un punt, doncs, molt meritori per als de Pito Pasqual i Andreu Bretones.

I tres punts molt meritoris també per al FC Rialp, que va aconseguir una victòria in extremis a Miralcamp (1-2), i que també va requerir de remuntada. Els locals s’havien avançat abans del descans, però els groc i negres es van saber refer. Primer amb el gol de Jose Alberto Alejandro al minut 63 i un altre d’Adrià Ovando gairebé sobre la botzina, al 86. Bona nota pels de Cristobal Marchal, que són setens amb 32 punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial