16 d'abril de 2024
Parc Natural de l'Alt Pirineu

Josep Queró, nou president de la Junta Rectora del Parc Natural de l'Alt Pirineu

La proposta de nomenament del nou president ha estat aprovada aquest dimecres per la Junta

Redacció Pallars | 16 de febrer de 2022 a les 18:31
Imatge de la Junta del Parc celebrada aquest dimecres | PNAP
Josep Queró serà el nou president de la Junta Rectora del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La proposta ha estat aprovada en la darrera Junta del Parc celebrada aquest dimecres. El càrrec de president de la Junta Rectora del parc és representatiu i de lideratge polític, no retribuït. El darrer president de la Junta Rectora del parc va ser Joan Ordi, que va deixar el càrrec l’abril de l’any passat.

Escollit per unanimitat, Josep Queró ha confirmat a la Junta Rectora que les seves prioritats seran l'aposta pel Parc Pirinenc de les Tres Nacions, que els escolars locals visitin i coneguin en detall els diferents valors i indrets del parc, i que la població local es faci més seu l’espai natural.

Nascut a Aineto l’any 1956, Josep Queró és professor en l'especialitat de Geografia i Història, i mestre de català. Ha exercit de director a l’escola Àngel Serafí Casanovas de Sort. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Ribera de Cardós i actualment és conseller d'Ensenyament i Transports i portaveu del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

La Junta Rectora és l’òrgan rector del Parc Natural. Està format per representants de les administracions, ens locals i organitzacions i sectors socials de la zona. Entre les seves funcions hi ha la d’aprovar el programa d’actuació del parc, proposar i promoure mesures per a la millor protecció de l’espai, i també coordinar i fer seguiment de les actuacions que afectin el parc.
 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació