Dissabte, 20 d'abril de 2024
cinema

La 6ª edició de la mostra «VOC» d'Òmnium arriba al Pallars

Les sessions tidran lloc a Tremp, Sort i la Pobla de Segur entre aquest divendres i el 25 de febrer

Redacció Pallars | 11 de febrer de 2022 a les 10:05
Imatge de la recent inauguració dels Premis VOC | Ajuntament de la Ràpita
La 6a edició dels Premis i Mostra VOC –Versió Original en Català-, que organitza Òmnium Cultural, arriba aquest divendres al Pallars amb cinc projeccions programades a Tremp, Sort i la Pobla de Segur. La mostra va arrencar el dijous 3 de febrer amb un acte inaugural a l'auditori Sixto Mir de la Ràpita i passarà per prop d'una setantena de sales dels Països Catalans fins al 28 de febrer.

La Mostra estarà adaptada novament al context pandèmic i es podrà gaudir en doble format, presencial i també online. D'una banda, els curtmetratges seleccionats es projectaran en més de 100 sessions presencials a sales d'arreu dels Països Catalans. De l'altra, també estaran disponibles a Filmin, la plataforma de distribució de cinema en línia.

Enguany, el VOC tindrà 12 curtmetratges finalistes, vuit de ficció i quatre documentals, seleccionats d'entre un total de 105. La clausura serà durant el mes de març a Barcelona i comptarà amb una jornada de treball amb tots els finalistes, en què també es farà l'entrega de premis. Entre les peces audiovisuals hi ha documentals com Vull ser pastor, de Maria Velasco, Memòria assonant, de Carles Esporrin, o curtmetratges de ficció com Herència d'Eudald Corominas o Tots els dies d'estiu són tristos d'Estefania Ortiz.

Les entrades per a la mostra presencial, que són gratuïtes, se centralitzaran a través de la pàgina web del VOC, des d'on també es canalitzaran totes les votacions. Les persones que reservin entrada també rebran un enllaç per votar.

 

Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació