Divendres, 19 d'abril de 2024
música

Una trempolina, autora del nou cartell de l'11ª edició del FeMAP

'Pirineus pictòrics del FeMAP' de la dissenyadora pallaresa Maria Domingo ha estat el guanyador del concurs

Redacció Tremp | 8 de febrer de 2022 a les 10:01
Imatge d'un dels concerts a l'església de Salàs de Pallars | @festival_FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té imatge per a la propera edició. L'autora és la trempolina Maria Domingo, creadora de Pirineus pictòrics del FeMAP, el cartell guanyador del concurs de l’11a edició Festival de Música Antiga dels Pirineus. Un jurat format per a membres del festival i representants dels municipis participants en l’edició del 2022 han escollit l’obra de la trempolina per il·lustrar el festival i emportar-se els 1.500 euros de premi.

Enguany, s’han presentat 14 propostes d’artistes originaris dels municipis que formen part del FeMAP 2022. Els altres cinc finalistes han sigut: Festival al bosc d’Albert Mosquera, Notes de Colors de Sergi Lleida, Paisatge Sonor de Lluis Ràfols, Cíclic de BK i Cadí Moixeró, l’art de la música de Gerard Bullich.
 

Les dues darreres propostes han sigut les escollides per votació popular online. Enguany s’innovava en aquesta votació popular, ja que per primera vegada es va realitzar a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook. Per a poder valorar els cartells i escollir el guanyador, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la posterior aplicació a diferents suports.

El FeMAP segueix apostant el concurs de cartells com una manera per estimular la creativitat i fomentar els artistes del territori pirinenc. En l’edició de l’any passat, el cartell guanyador va ser Corxera dels Pirineus de l’andorrà David Casasayas.



Altres notícies que et poden interessar


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació