Dimecres, 24 d'abril de 2024
pirineus-barcelona 2030

Aragonès es reuneix amb el president del Comitè Olímpic Espanyol

Fonts del Govern qualifiquen de "positiva" la trobada per parlar dels Jocs d'Hivern al Pirineu

Redacció Barcelona | 1 de febrer de 2022 a les 08:32
Blanco també s'ha reunit amb la consellera Laura Vilagrà | ACN
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha reunit aquest dilluns a la tarda amb el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco. La trobada ha durat mitja hora i ha tingut lloc al Palau de la Generalitat, abans de la reunió que Blanco ha mantingut amb la consellera de Presidència, Laura Vilagrà.

Fonts del Govern indiquen que la trobada, que ha servit per parlar de la candidatura Barcelona-Pirineus per als Jocs d'Hivern 2030, ha estat "positiva". Aragonès ha explicat la posició catalana de treballar per uns jocs "sostenibles" i amb el suport i consens de la ciutadania.

La reunió ha servit també per comentar l'estat dels treballs tècnics, però no s'ha donat detalls sobre si a la conversa s'ha parlat sobre la polèmica amb el president de l'Aragó, Javier Lambán. Recordem que la setmana passada Lambán va suspendre la trobada prevista per divendres a Balaguer amb Aragonès després de constatar que el Govern català no tenia intenció de renunciar al lideratge del projecte olímpic.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació