Dissabte, 20 d'abril de 2024
restauració

L'Escola d'Hoteleria dona el tret de sortida a les segones jornades professionals

Hi participaran diferents professionals del sector per apropar els seus coneixements i productes a l'escola

Redacció Sort | 31 de gener de 2022 a les 11:30
Un dels objectius de les jornades és establir vincles entre productors i alumnes | Escola d'Hoteleria
L'Escola d'Hoteleria del Pallars dona aquest dilluns el tret de sortida a les segones jornades professionals, que fins al 4 de febrer comptaran amb la participació de diferents professionals del sector. Una oportunitat, doncs, per apropar els seus coneixements i els seus productes en aquesta escola de la capital del Pallars Sobirà.

En declaracions a Pallars Digital, el professor del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia Serveis en Restauració, Miquel Madrigal, explica que la iniciativa, sorgida l'any passat, va començar arran de que des de l'Escola no es podien fer sortides a empreses a causa de la situació sanitària. Una circumstància, doncs, que va propiciar que fossin els mateixos productors i restauradors els que acudissin al centre per dur a terme una ponència. En aquest sentit, Madrigal destaca l'èxit d'aquest nou format i el vincle que es crea amb el productor.

Imatge de la primera sessió de les jornades Foto: Escola d'Hoteleria


Precisament, aquest és un dels principals objectius de les jornades: establir contactes i sinèrgies entre els professionals del sector i aquells que comencen a introduir-se en aquest món. Una relació que en les primeres jornades ja va donar els seus fruits, segons explica Madrigal. A més, la iniciativa també es va concebir com una oportunitat per donar visibilitat als productors, especialment als de les dues comarques pallareses, que en aquesta edició, evidentment, tornen a tenir una àmplia representació.

Entre d'altres, hi participaran Marta i Martí, de Pollastres ecològics Torre d'Erbull; Arnau París, guanyador de la darrera edició de Masterchef Espanya; Francesc Torrents, xef de l'Hotel Pessets i Mariano Gonzalvo de Lo Paller del Coc; Raül Bobet, enòleg del Castell d'Encús; Jaume Mora i Aleix Aytés, de la Fonda Farré i el Cafè Pessets de Sort; Òscar Poquet, xef del nou hotel Les Nous de Rialp; Oriol Sullà i Eli Plancheria, de Cal Portalé de Claverol, i Zoe Valera, de Torrons Fèlix d'Agramunt.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació