Divendres, 19 d'abril de 2024
agroalimentació

L'Escola Agrària vol apropar el sector agroalimentari als més joves

El centre ofereix dos tallers gratuïts als alumnes de batxillerat i de cicles formatius, així com als ateneus cooperatius catalans

Redacció Talarn | 28 de gener de 2022 a les 08:45
Un dels tallers tracta sobre el procés d'elaboració d'un producte lacti | EA
L'Escola Agrària del Pallars vol apropar el sector alimentari als més joves. Per aquest motiu, organitza dos tallers pràctics per als alumnes de batxillerat i cicles formatius, així com per als ateneus cooperatius catalans. Es tracta d'activitats totalment gratuïtes que volen ensenyar, per una banda, què són i per a què serveixen els additius alimentaris, i per l'altra, com és el procés d'elaboració d'un producte lacti.

Cadascun dels tallers té una durada de tres hores, mentre que des de l'Escola també ofereixen l'oportunitat de completar la jornada amb una visita a una empresa agrària o ramadera, a un projecte de transformació agrària o una visita cultural. Durant els tallers, a més, el centre pallarès també proporcionarà als alumnes un dossier amb informació teòrica i pràctica, les matèries primeres per tal de realitzar els tallers, així com el material per garantir la seguretat alimentària i les instal·lacions, eines i altres recursos de l'Escola Agrària.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació