Divendres, 19 d'abril de 2024
turisme

El Pallars participa un any més a la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Les comarques pallareses mostren els seus principals atractius turístics a la fira, que s’allargarà fins diumenge

Redacció Madrid | 20 de gener de 2022 a les 11:36
L'alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, també ha visitat Fitur | Ara Lleida
Les comarques pallareses són un any més presents a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que aquest dimecres va donar el tret de sortida a la seva 43ª edició. El Pallars, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, participarà fins diumenge en aquesta fira turística amb quatre firmes certificades amb el Biosphere Sustainable Lifestyle. Un segell que permet millorar el posicionament de les empreses i els serveis en relació amb el turisme sostenible.

Unes empreses que són Roc Roi de Llavorsí, el càmping d'Aigüestortes Camp Resort d'Esterri d'Àneu, el Nou Càmping de la Guingueta i l'Oficina de Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà. Per altra banda, el president de la Diputació, Joan Talarn, ha valorat de manera satisfactòria la reactivació del sector turístic a partir d'aquest estiu, època en que s'ha aconseguit reduir significativament els mals resultats de principis del 2021 a causa de la pandèmia.

Els resultats estivals, però, no han estat iguals per a tots els sectors turístics. Així, mentre que els càmpings i el turisme rural han obtingut unes xifres excel·lents, l'hoteleria s'ha situat per sota dels registres del 2019, any rècord per a aquest sector. Així mateix, el bon comportament turístic també ha repercutit en les segones residències de la demarcació, la qual cosa s'ha traduït en un increment de la despesa al territori.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació