Divendres, 19 d'abril de 2024
trànsit

Mor el conductor d'un turisme en una sortida de via a la C-13 a Llavorsí

L’home, de 67 anys, ha perdut el control del seu vehicle per causes que s’estan investigant

Redacció Llavorsí | 28 de desembre de 2021 a les 19:47
El Servei Català de Trànsit ha informat que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera C-13, al punt quilomètric 144 a l’altura de Llavorsí. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16:15 hores quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme en què hi viatjaven dos persones ha patit una sortida de via. El conductor del cotxe, A.M.S., un home de 67 anys amb residència a les Illes Balears, ha resultat mort. L’acompanyant ha resultat il·lès.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la C-13 s’ha tallat fins a les 18:50 hores, moment en què s’ha reobert parcialment la via. 

Amb aquesta víctima, són ja 130 persones les que han perdut la vida enguany a les carreteres catalanes. El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació