Divendres, 19 d'abril de 2024
contingut patrocinat

Pallars Actiu repassa l’activitat d’aquest 2021 i encara el 2022 amb nous reptes

Seguim fidels als nostres objectius: fomentar i col·laborar en projectes impulsats des de i pel territori, connectant l’empresariat i coordinant-nos amb les administracions públiques per donar-los suport diari

Redacció Pallars | 22 de desembre de 2021 a les 09:58
Des de Pallars Actiu acomiadem el 2021; un any difícil, que ha seguit minvant l’economia i el teixit empresarial del territori, però del que n’hem sortit enfortits: hem aprés a buscar noves oportunitats, a adaptar-nos a les múltiples exigències de la conjuntura en què ens situa la Covid-19, a buscar nous camins i col·laboracions i a posar en valor el territori i els seus productes.

Creiem que el 2021 ens deixa un escenari ple de noves oportunitats i la certesa que comptem amb un teixit empresarial molt capaç de posar al territori i la seva gent a primera línia.

Durant aquest any hem seguit fidels als nostres objectius: fomentar i col·laborar en projectes impulsats des de i pel territori, connectant l’empresariat i coordinant-nos amb les administracions públiques per donar-los suport diari.

Hem mantingut més de 40 reunions amb diferents empreses i emprenedors/es, creant una xarxa de networking on n’hem connectat més d’una vintena.
 

Per tal de donar-los suport, promocionar-los i mantenir-los al corrent de novetats i ajuts, hem organitzat i participat en 27 jornades i hem publicitat i ofert diàriament els seus productes i serveis en xarxes socials. Fins i tot, hem arribat a difondre en xarxes més de 50 ofertes de treball, quedant gairebé totes cobertes en poques setmanes. Així mateix, hem enviat diverses notes de premsa i més de 50 correus informatius en relació a ajuts, subvencions i d’altres.

D’altra banda, hem creat la Xarxa d’emprenedoria femenina: més de 70 empreses i projectes liderades per dones, visibilitzant la seva tasca i el paper fonamental de la dona en el mon rural. Hem encapçalat nous projectes i hem seguit treballant per concloure aquells que hem impulsat o en què hem col·laborat els darrers anys. Alguns d’ells a punt de convertir-se en una realitat: el projecte del Centre de tractament de carn de caça, la Malteria artesana o el projecte d’Art en Alçada. D’altres, en estat avançat, com el projecte Oportunitats de teletreball, el projecte del Tren dels Cims o l’Estudi de Viabilitat de cultius ecològics al Pallars Jussà i Sobirà en clau de canvi climàtic.

I alguns, embrionaris encara, com el projecte del Centre d’Alt Rendiment esportiu.

Hem mirat enrere per veure tot allò que hem fet, aprenent què podem fer millor i amb ganes de seguir impulsant nous projectes, iniciatives i empreses al territori per enfortir i posar en valor l’economia dels Pallars. Des de Pallars Actiu us volem agrair que seguiu comptant amb nosaltres un any més, on us continuarem donant el nostre suport més que mai pels reptes que s’avinguin.

Voleu saber què està per venir? Seguiu-nos a les xarxes socials:

 www.pallarsactiu.cat
 www.instagram.com/pallarsactiu/
 www.linkedin.com/in/pallars-actiu-2934a6208/
 www.facebook.com/pallars.actiu.39/

Us desitgem molt bones festes i una feliç entrada d’any 2022 amb empenta, il·lusió i molta força!
 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació