Dijous, 18 d'abril de 2024
coronavirus

Els confinats dels centres educatius del Pallars tornen a pujar a les portes de Nadal

Actualment hi ha 136 persones confinades, mentre que fa set dies la xifra havia baixat fins als 61

Tomàs Garcia Espot Tremp | 16 de desembre de 2021 a les 11:00
S'han notificat un total de 35 positius entre tots els centres del Pallars | ZER Pallars Jussà
A falta d'una setmana per a les vacances de Nadal, el nombre de confinats als centres educatius del Pallars torna a pujar significativament. Actualment, a les comarques pallareses hi ha 136 persones aïllades, mentre que fa set dies la xifra era de 61. Novament, el Pallars Jussà és qui en té més, amb un total de 99, mentre que al Sobirà en són 37.

Els centres del Jussà que a dia d'avui acumulen aquests confinats són el col·legi Maria Immaculada, amb 37, l'Escola Valldeflors, amb 22, l'Escola de la Vall Fosca, amb 11, l'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur, amb dos confinats, i l'Escola AESO d'Isona amb només una persona aïllada. La situació als instituts és menys greu, però també n'han notificat. Concretament, tres a l'Institut de Tremp i dos al de la Pobla de Segur, mentre que el Centre de Formació d'Adults només en té un.

Per altra banda, al Pallars Sobirà, els centres amb confinats són l'Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort, amb 31 aïllats, l'Institut de Sort, amb quatre, i l'Escola Montsent de Pallars de Rialp, amb dos confinats. Pel que fa a les persones dels centres que han donat positiu en els darrers 10 dies, entre les dues comarques n'hi ha un total de 35, 26 dels quals notificats al Pallars Jussà i nou al Sobirà.

 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació