Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp s'endú el derbi pallarès i ja és líder en solitari (0-3)

En bàsquet, el Natural Optics Pallars Tremp passa per sobre del Gerb i també se situa primer (91-67)

Tomàs Garcia Espot Rialp | 13 de desembre de 2021 a les 07:49
Jordi Ponsich i Jony van ser els autors dels gols del Tremp | TGE
Jornada rodona per als equips de la ciutat de Tremp. Diumenge, en el derbi pallarès de futbol per antonomasia, els trempolins van situar-se líders en solitari després d'imposar-se al Pobla per 0 a 3. Tot i el partit igualat, els de la capital del Jussà van saber aprofitar millor les oportunitats que els poblatans, i al minut 14, Jony -que és més pitxitxi que mai- rematava dins la xarxa a plaer després d'una errada defensiva. 

Segon temps més plàcid, on els trempolins van agafar definitivament la batuta del partit. Malgrat les arribades del Pobla, que no va poder materialitzar les ocasions de gol, els blanc i negres van dominar el joc, i al minut 61, Jordi Ponsich rematava de cap sol dins l'àrea per establir el 0 a 2. I 14 minuts després, el dorsal 4 del Tremp sentenciava el matx amb un xut des del mig del camp que sorprenia a un avançat Dani Bellera. Victòria eficient, doncs, del Tremp, que és més líder que mai després de l'empat de l'Agramunt a casa del Solsona B.

Imatge de la retransmissió del partit del CB Tremp Foto: Diego Roldán


El Juncar va ser una festa


Però l'atenció mediàtica de la jornada també estava posada sobre el duel entre el Natural Optics Pallars CB Tremp i el Gerb Bàsquet. Un partit de caixa o faixa on els de vermell van passar com una piconadora per sobre dels de la Noguera amb un contundent 91 a 67. El pavelló del Juncar va ser una festa, l'equip va ser una pinya i jugadors com Ruben, amb 24 punts, Txema, amb 21 i cinc triples, Pere Aguilar o Agus Codina van donar la talla.

Victòria, doncs, de prestigi que dona el liderat al Tremp. Però a la pista també es va viure un fet històric, ja que el matx va ser retransmès en directe per Ràdio Tremp pels integrants del programa esportiu Tremp en Joc. Una fita que marca un abans i un després en la història de la comunicació pallaresa 33 anys després de la primera retransmissió feta per aquesta emissora.

El «B» es deixa guanyar al 89


I en l'altra cara de la moneda, i tornant al futbol, el filial trempolí va caure de manera cruel a casa del Bell-lloc d'Urgell per 2 a 1. Tot i que els locals s'havien avançat des dels 11 metres al minut 7 de joc, els de Tremp van poder igualar el marcador al 26 gràcies a Ferpa. Un gol in extremis dels locals, però, va sentenciar la derrota del Tremp B, que ara és quart per la cua amb set punts.

Per la seva banda, el FC Rialp va aconseguir una important victòria a Gimenells. Els del Pallars Sobirà van haver de remuntar els dos gols inicials del Ponent, primer amb una diana en pròpia porta de l'equip local, mentre que en els minuts finals de partit, Albert Gironès va aconseguir capgirar el marcador amb dues dianes que situen al Rialp sisè a la classificació amb 21 punts sumats.

El futbol sala va aixecant el cap


I finalment, en futbol sala, el Tremp va encadenar divendres dues victòries consecutives després de guanyar 6 a 4 a La Sentiu. Partit que va començar, però, amb gol dels visitants, que ser respost per Gustavo poc després. Empat a dos al descans gràcies a una diana de Ramon Pérez, i a la represa els trempolins van sortir disposats a endur-se els tres punts i que ho van fer gràcies a l'encert doble d'Aleix Montellà i Murilo. Un bon resultat que permet al Tremp allunyar-se de la zona crítica i situar-se vuitens amb 10 punts al sac. 

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior 01
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9


 Podeu recuperar l'emissió en directe del partit Tremp-Gerb sota aquestes línies



Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació