Dijous, 18 d'abril de 2024
coronavirus

Baixen els confinats dels centres educatius del Pallars

Actualment hi ha 61 persones confinades, mentre que la setmana passada la xifra era de 162

Tomàs Garcia Espot Tremp | 2 de desembre de 2021 a les 11:00
L'Escola Angel Serafí Casanovas de Sort té actualment 18 persones aïllades | Educació Digital
Els centres eduactius del Pallars han baixat significativament el nombre de persones confinades respecte la setmana passada. Actualment hi ha 61 confinats, mentre que fa set dies la xifra va escalar fins als 162. El centre que de moment continua aglutinant la majoria de persones confinades és l'Escola Valldeflors de Tremp, amb 25 aïllats i un grup confinat, mentre que sis persones han donat positiu en els darrers 10 dies.

Per altra banda, el Centre de Formació d’Adults de la ciutat té actualment 16 persones aïllades i quatre han donat positiu. I per primera vegada en molt temps, l'Escola Els Raiers de la Pobla de Segur té actualment un alumne confinat i un positiu notificat en els últims 10 dies.

Pel que fa al Pallars Sobirà, la xifra de confinats als centres educatius de la comarca també ha disminuit significativament. L'Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort registra 18 persones aïllades, mentre que fa set dies n'eren 46. Els positius, però, continuen sent els mateixos que la setmana passada (2). Tanmateix, no és l'únic centre de la comarca que té confinats, ja que l'Institut Hug Roger III de la capital del Sobirà de moment només registra un alumne confinat.


 

Altres notícies que et poden interessar




 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació