Divendres, 19 d'abril de 2024
subscriptors

SORTEIG NOVEMBRE: Ja coneixem els guanyadors dels dos forfets de dia per Espot o Port Ainé!

Col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per a totes les persones subscrites al diari

Redacció Pallars | 30 de novembre de 2021 a les 18:42
Gaudeix amb Pallars Digital d’una jornada d’esquí a Espot o Port Ainé | FGC / PD
Ja coneixem el nom dels guanyadors del sorteig del mes de novembre, consistent en dos forfets de dia vàlids per esquiar a les estacions pallareses d’Espot i Port Ainé per aquesta temporada 2021-22, gentilesa d'FGC. Comptem amb dos forfets, per tant, aquest mes han resultat dos guanyadors.

El premi s’ha sortejat entre totes les persones subscrites a Pallars Digital i els afortunats, escollits mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dimarts al vespre, han estat David F. (Tremp) i Marta F. (Tremp). Enhorabona!

La nova temporada, en marxa


Espot i Port Ainé són les estacions pallareses propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Port Ainé ja va iniciar la temporada el passat dissabte, mentre que Espot preveu fer-ho el primer cap de setmana de desembre. 
 

Esquiadors gaudint del primer dia de la temporada a Port Ainé. Foto: ACN


Aquesta temporada les dues estacions presenten diverses novetats. Entre elles destaquen l’estrena del nou aparcament de Port Ainé, amb capacitat per a 290 vehicles. Un projecte que s'ha dut a terme utilitzant tècniques de bioenginyeria per tal de respectar al màxim l'entorn i assegurar-ne la integració paisatgística. Enguany, a més, tant a Espot com a Port Ainé s'estrenen noves màquines de venda i recollida de forfets, que suposaran als usuaris l'agilització en l'accés a pistes.

Per només 3 euros al mes!


Aquest sorteig forma part de la campanya de subscriptors de Pallars Digital. Hi han participat un total de 93 persones, les que actualment formen part de la comunitat de Pallars Digital. A la resta, us animem a fer-vos subscriptors! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) participareu cada mes en un sorteig exclusiu

Col·laborar amb el diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 


Proper sorteig: gener


El proper sorteig tindrà lloc el mes de gener, com sempre, a finals de mes. A principis del mateix mes en desvetllarem el contingut. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja estan subscrits al diari i aquells que es donin d'alta abans del dia 25 de gener. Molta sort!

  CRIDA: Ets emprenedor? Tens una empresa? Vols tenir difusió sortejant el teu producte, el teu servei o la teva experiència amb Pallars Digital? Posa’t en contacte amb nosaltres per correu a participacio@pallarsdigital.cat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació