Divendres, 26 d'abril de 2024

El CF Tremp s'imposa al Ponts i es manté com a líder invicte (4-0)

En bàsquet, el Natural Optics Tremp cau conta el Sícoris i trenca la seva imbatibilitat (74-64)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 29 de novembre de 2021 a les 09:32
Mutu va ser l'autor de dos dels gols trempolins | TGE
El CF Tremp es manté imparable amb nou victòries en nou partits i 27 punts al sac. La darrera víctima ha estat el Ponts, que aquest diumenge ha caigut al Pedrasanta per 4 a 0. Un partit, però, on els trempolins no van sortir del tot endollats, i van permetre dues arribades perilloses del rival. Poc a poc, l'equip es va posar les piles i al minut 21, Jony va penjar una pilota perfecta perquè Mutu rematés a plaer.

A la segona, de nou Mutu feia el segon al 56, mentre que Jony, amb una rematada acrobàtica, col·locava el 3 a 0. El gol en pròpia porta a falta de dos minuts pel final va sentenciar el partit i perllonga la bona ratxa del Tremp, que feia cinc anys que no aconseguia un inici de lliga tan brillant. Per la seva banda, el CF Pobla, que havia de jugar dissabte contra l'Olímpic, va haver d'ajornar el partit a causa del contacte de diversos jugadors del club d'Artesa amb un positiu per Covid-19.

La ratxa s'ha acabat

En bàsquet, per la seva banda, el Natural Optics Pallars CB Tremp va provar el gust amarg de la derrota per primera vegada aquesta temporada. Els de Diego Roldán van caure per 64 a 54 a casa del Sícoris, en un partit on els locals van destacar per la duresa defensiva i la gran efectivitat amb els triples. Tot i els 22 punts del capità Ruben Rodríguez, la manca d'encert va passar factura als trempolins, que perden el liderat i empaten a punts amb Tàrrega i el Gerb, el seu pròxim rival.

La neu va ser la protagonista del partit del Rialp. Foto: Gerard Sabarich

El Rialp perd sota la neu

I tornant al futbol, a Quarta Catalana, el filial trempolí va caure dissabte per 0 a 4 contra un dels titans de la categoria, el Borges B, clar aspirant al campionat i a l'ascens a Tercera Catalana. Mentrestant, en la mateixa categoria, el FC Rialp també va caure diumenge, en aquest cas per 0 a 2 contra el Coll de Nargó. El protagonista del partit, però, va ser la neu que va caure durant el matx i va tenyir de blanc la gespa del municipal Jaume Bonell.

El futbol sala es retroba amb la victòria

Per últim, en futbol sala, el Tremp va aconseguir una victòria treballada a la pista del Cardona. Els de negre es van avançar amb els gols de Gustavo i Leandro, i van arribar al descans amb un 1 a 3 gràcies a la diana d'Aleix Montellà. A la segona meitat, i amb un 3 a 5 al marcador, tot semblava dat i beneït, però els locals van posar la por al cos dels trempolins amb un gol a falta de dos minuts pel final. Afortunadament, aquest cop el Tremp sí que va saber defensar el resultat i ara s'allunya de nou del descens.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior 01
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol sala - Segona Catalana - Grup 9