Divendres, 26 d'abril de 2024
denúncia

Talarn denuncia de nou el mal estat d'una línia telefònica arran de l'episodi de pluges

La mateixa línia ja va tallar la carretera l'any passat i l'ajuntament està disposat a emprendre accions legals contra l'empresa

Tomàs Garcia Espot Talarn | 26 de novembre de 2021 a les 12:20
Imatge de la línia tallant un tros del camí | Ajuntament de Talarn
Talarn ha alçat la veu contra l'empresa Telefònica pel mal estat d'una línia que passa pel poble i que ha tornat a caure arran del darrer episodi de pluges. Tal com explica a Pallars Digital el seu alcalde, Àlex Garcia, un pal de telefonia de la mateixa línia ja va caure fa més d'un any en un altre punt del municipi, fet que va provocar que la carretera quedés tallada durant més de 18 hores. En aquest cas, la línia talla ara part d'un camí agrícola.

Pel que fa a la comunicació amb Telefònica, Garcia denuncia que han fet requeriments per tal que s'arregli, però que des de l'empresa han llençat pilotes fora, afirmant, fins i tot, que la línia està arreglada. "No donen solucions, i n'estem farts", afirma l'alcalde. Una situació que ha dut l'Ajuntament de Talarn ha emetre una ordre d'execució per tal de facilitar l'accés al camí.

Garcia, a més, evidencia el perill que suposa l'actual estat de la línia per a la seguretat dels qui hi passen, així com l'obstacle per als pagesos que treballen als camps adjacents. En aquest sentit, l'alcalde està disposat a emprendre accions legals per tal de denunciar l'empresa, i apunta que dilluns es posaran contacte amb els seus advocats per tal d'iniciar els tràmits.


 

Altres notícies que et poden interessar



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació