Dissabte, 20 d'abril de 2024
residus

El Pallars Sobirà acull un curs internacional de compostatge comunitari

S'ha volgut conèixer un exemple de territori que fa una gestió integral dels bioresidus seguint les premisses de l'economia circular

Redacció Sort | 15 d'octubre de 2021 a les 11:35
Imatge dels participants en el curs de compostatge | CCPS
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha acollit del 4 al 7 d'octubre un curs internacional de compostatge comunitari a les seves instal·lacions. El curs, organitzat per l'Agència de Residus de Catalunya en el marc d’un projecte europeu, ha volgut donar a conèixer els fonaments bàsics per al bon maneig de compostadors comunitaris.

Al mateix temps, també s'ha volgut conèixer un exemple de territori que fa una gestió integral dels bioresidus seguint les premisses de l'economia circular. Per aquest motiu, els participants no només han rebut instruccions teòriques, sinó que han fet pràctiques a les instal·lacions de la deixalleria de Sort i realitzat diferents visites a municipis per tal d'observar i conèixer de primera mà l'actual gestió de residus municipals.

Aquest curs internacional de formació, amb la direcció tècnica de l'associació Fetile Aure, ha dut al Pallars Sobirà un total d'una quinzena de participants vinguts de Catalunya, Grècia, Líban, Jordània i Tunísia.
 

Altres notícies que et poden interessar





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació