Dissabte, 20 d'abril de 2024
esports

El CF Tremp remunta amb èpica (2-4) i el CF Pobla cau en l'inici de lliga (0-3)

En bàsquet, el CB Tremp lluita fins al final i aconsegueix una victòria de mèrit al Juncar (76-70)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 4 d'octubre de 2021 a les 10:00
Els poblatans van tenir moltes ocasions però també la sort en contra | TGE
La lliga de Tercera Catalana ha començat amb resultats dispars per als equips pallaresos. Dissabte el CF Tremp va suar però al final es va imposar a l'Olímpic d'Artesa de Segre per 2 a 4. Un resultat enganyós, però, ja que tot i arribar al descans guanyant per la mínima, els trempolins van veure com els locals remuntaven el matx al minut 73.

Els del Jussà van haver de tirar d'èpica, primer amb l'empat de Jony al 78 i amb el gol de David Borrell al 88 amb una bona rematada de cap. Un minut després, Jony posava la cirereta a un partit d'infart que dona els tres primers punts al Tremp.

Pluja d'errors al Pedrasanta

No li van anar tan bé les coses al CF Pobla, que diumenge va patir una dolorosa derrota contra el Torà al Pedrasanta. Tot i sortir bé al camp i desplegar un bon joc, els blanc-i-vermells van cometre tres errors que van suposar els tres gols visitants. A més, la sort es va girar en contra d'uns poblatans que van generar més ocasions que el rival, que amb poc en va tenir prou. Gerro d'aigua freda pel Pobla; i mai millor dit, ja que durant tot el partit la pluja no va donar treva.

Mala jornada també per al FC Rialp, que diumenge va caure a casa, en aquest cas contra el Miralcamp (1-2). Els del Sobirà van encaixar un gol matiner, als sis minuts de partit, però un penal a favor els va servir l'empat en safata, i Ignasi Planas no va desaprofitar l'ocasió. Els visitants, però, van aconseguir el gol de la victòria al minut 53 i que deixa el Rialp amb dues derrotes consecutives.

Una altra remuntada apostoflant

Qui també va tirar d'èpica va ser el CB Tremp, que dissabte va aconseguir una gran victòria per 76 a 70 contra el Torrefarrera al Juncar. Tot i anar darrere durant els tres primers quarts, els trempolins van anar guanyant el pols a un rival amb molta sort des de la línia de tres punts. El darrer quart va ser clau i els de Tremp van firmar un parcial brillant (22 a 8). El partit, sense dubte, va tenir tres noms: Sergi Viñuela, amb 22 punts; Ruben Rodríguez amb 19; i Conti amb 18 punts.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 16
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 21
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Sènior Territorial - Grup 1